Рішення про створення фільму «Кохання у великому місті - 3» було прийнято відразу після успішного прокату другої частини. У ньому бере участь весь основний акторський склад попередніх частин і запрошена зірка Шерон Стоун. Саундтрек до фільму, пісню «Ми віримо в любов» написала і виконала українська співачка Світлана Тарабарова.

З часу подій, описаних у другій частині, минуло 5 років. Герої фільму стали розсудливими: у них з'явилися дорогі машини, хороші квартири, успішні кар'єри, щасливі сім'ї. Одного разу їхні дружини отримують заслужений відпочинок і кожен герой залишається один на один з власною дитиною. Здавалося б - нічого складного!

Вони цілими днями працюють, а на вихідних відсипаються або здійснюють невеликі cімейні прогулянки. Ось так день за днем сімейне життя перетворюється на рутину. Щоб розірвати це коло, героям доведеться серйозно змінити своє життя. Самі, звичайно, вони до цього не додумаються, тому на допомогу до них прийде старий знайомий - Святий Валентин. Наші герої навіть не підозрюють, який «водоспад» пригод накриє їх з головою. Адже великі діти - великі проблеми.

«Любов у великому місті - 3» - добра, яскрава і ексцентрична комедія, яка продовжує традиції перших двох частин. Як завжди, героям належить діяти разом, інакше у них нічого не вийде.

pic

pic

pic

pic