На півночі країни, і на Рівненщині зокрема, погода на Новий рік 2014 не порадує снігом, а в дні Різдва, 7 і 8 січня, очікується значне потепління.

У багатьох областях України напередодні Нового року можливі опади, а потім потепління, тому на свята не виключена ожеледь.

У Києві очікується ясна сонячна і морозна погода. У Новорічну ніч і наступного дня температура повітря триматиметься на позначці -5.

У центрі країни на Новий рік спостерігається перепад температури від -10 вночі до +1 вдень, тож можлива ожеледиця. Погода ясна, без опадів.

Морозним і засніженим на Новий рік буде схід України. Температура в новорічну ніч у деяких областях знизиться до -13, а вдень буде не вище -1. Опадів не очікується.

На півночі країни погода на Новий рік 2014 теж не порадує снігом, проте температура трохи пом'якшиться після тривалих заморозків і триматиметься на позначці від -9 вночі до -2 вдень.

На півдні України погода навряд чи порадує красою засніжених вулиць і міцним морозцем. Опадів не очікується. Вдень температура буде від 0 до +3, а вночі знизиться до -5. У Криму навіть вночі стовпчик термометра не опуститься нижче 0.

Захід України продовжуватиме мерзнути вночі - температура коливатиметься від -9 до -5. Проте трохи відігріється вдень - в деяких районах потеплішає до +4.

А в дні Різдва, 7 і 8 січня, очікується значне потепління. У деяких областях України температура підніметься до 5-10 градусів тепла.

Джерело: Lady.tochka.net