Йому хотіли висловити недовіру, але не змогли. На другому пленарному засіданні сесії Рівнеради депутати намагалися внести в порядок денний проект постанови про висловлення недовіри міському голові Рівного. Самого ж Володимира Хомка на засіданні не було. Секретар Рівнеради Андрій Грещук скандальне питання вносити у порядок денний відмовився.

Під стінами зали засідань Рівне ради черговий пікет. Цього разу громадські активісти вимагають від депутатів висловити недовіру міському голові. У самій ж сесійній залі Володимира Хомка немає. Секретар Рівне ради каже, той поїхав у термінове відрядження до Києва. Депутати, не зважаючи на відсутність міського голови, вносять пропозицію про висловлення меру недовіри.

Проте секретар Рівне ради, Андрій Грещук в порядок денний цей проект рішення вносити відмовляється.

В результаті дискусія між секретарем та депутатом перейшла в загально сесійне обговорення.

В результаті обговорення це питання таки не вносять до порядку денного. Ображені депутати звертаються до прокурора міста Рівного, який присутній на сесійному засіданні, аби той оцінив дії секретаря Рівне ради. Андрій Грещук в свою чергу каже, резолюція Рівне нського Євромайдану - це підступні дії політиків та громадських активістів, які зводять особисті рахунки з міським головою.

Ще однією знаковою подією на сесії стало створення нової депутатської групи під назвою "Рівне Європейське". До неї увійшло 12 депутатів, які раніше були членами фракції "Батьківщина".

А ще на сесії розподілили субвенції з держбюджету. Зокрема, понад вісім з половиною мільйонів гривень отримають працівники бюджетних установ міста. А майже півтора мільйони депутати перерахують на міське шляхово-експлуатаційне управління.