До Нового року залишається зовсім мало часу. Усі готуються до святкування, купують подарунки та планують вихідні. А що може краще доповнити новорічну атмосферу, як не хороший фільм. Тож пропонуємо для вас кращі новорічні кінострічки.

1. Фільм «Про що ще говорять чоловіки»

Фільм від відомого комічного театру «Квартет І». Сюжет фільму - розмови дорослих чоловіків, які напередодні Нового року за певними причинами не можуть поїхати додому, а ведуть розмови на важливі для них теми: жінки, робота, захоплення. Також у сюжетну лінію фільму додали розмови дорослих жінок, які незважаючи ні на що щиро люблять своїх чоловіків і прагнуть не лише з ними зустріти Новий рік, але й завжди бути разом.



pic

2. Фільм «Один вдома»

Чудова акторська гра маленького актора Маколея Калкіна, не менш талановите перевтілення Джо Пеші та Деніела Стерна у грабіжників і звичайно що гумор, розіграші та різдвяний-новорічний настрій.



pic

3. Фільм «З Новим роком, мами!»

Це продовження кінострічки «Мами». Щоправда у цій частині фільму події відбуваються на Новий рік. Фільм складається із 5 кіноновел, об’єднаних одним почуттям – любов’ю до мами. Смішні і зворушливі, ліричні і комічні – кожна новелла розповість історію мами і дитини, двох найближчих людей у світі.



pic

4. Фільм «Іронія долі або з легкою парою»

Відомий радянський фільм режисера Ельдара Рязанова. Незвичайна пригода, яка трапилася у Новий рік із головними героями стрічки Євгеном та Надією, вже десятки років радує глядачів. Любов, ревнощі, сміх та хороші пісні чудово поєдналися у новорічному фільмі.



pic

5. Фільм «Ялинки»

Він став чудовим новорічним подарунком для любителів кіно. Оригінальність кінострічки «Ялинки» полягає у тому, що вона складається з 9 кіноновел, над якими працювали кілька режисерів. Не лише режисерів об’єднав фільм, але й різні міста Росії, у яких відбуваються цікаві новорічні історії.



pic

6. Фільм «Сніжна любов або сон у зимову ніч»

Віра у чудеса, любов та здійснення мрій – ось що хотіла передати глядачам режисер кінострічки Оксана Байрак. До того ж у фільмі знімаються чудові та талановиті актори, які прекрасно втілили задумані режисером образи.



pic

7. Кінострічка «Один вдома 2: Загублений у Нью-Йорку»

На Різдво хлопчик Кевін залишається сам у чужому місті. Сповнений бажанням до пригод та вірою у дива, хлопець вирішує трішки погратися. Талановитий маленький актор Маколей Калкін не лише зумів чудово перевтілитися у образ, але й подарувати усім хороший настрій.



pic

8. Фільм «В двух кілометрах від Нового року»

Кінострічка українського режисера Оксани Байрак позитивна, не нав’язлива і має цікавий та не очікуваний сюжет. До того ж у цьому фільмі знімається багато відомих український та російських акторів.



pic

9. Фільм «Чародії»

Музично-комедійну казку дуже полюбили глядачі за гумор, пісні та яскраві образи. Події фільму відбуваються напередодні Нового року і тому у ньому так багато чудес і, звичайно, що хепі-енд.



pic

10. Фільм «Ялинки 2»

Комедія складається із кількох кіноновел, які зняли різні режисери. Події кінострічки відбуваються у нових містах і навіть країнах, у ній знялися нові зірки, яких усі хотіли б побачити у кіно. До того ж фільм «Ялинки 2» створює святковий новорічний настрій усім глядачам.

pic