Третя спроба і знову... невдача. Спроби міської влади таки привчити рівнян до великогабаритних автобусів черговий раз виявилась не надто вдалі . Адже два МАНи, котрі курсували з мікрорайону Північний до торгових центрів на вулиці Макарова,нині не виїжджають на маршрути. Та й саме існування маршруту нині зависло у повітрі.

Їх так помпезно запускали у липні цього року, а нині - не видно на вулицях. Для них відремонтували дві вулиці за майже десять мільйонів гривень, а все практично намарно. Два великогабаритні автобуси, які возили пасажирів з Північного до торгових центрів на Макарова, знову зникли з вулиць Рівного. Без них забезпечити доїзд пасажирів з Північного складно, кажуть чиновники.

Поки два великогабаритні автобуси - на ремонті, каже директор фірми-перевізника. Проте на маршрут можуть і зовсім не вийти. Адже власнику практично не компенсували витрати за перевезення пільговиків.

П`ять мікроавтобусів все ще тримаються на маршруті. Підприємець каже: від зобов'язання замінити їх великими автобусами не відмовляється. Головне знайти такі, що "їстимуть" менше пального, а отже, будуть не такі збиткові. Також обіцяє поки не полишати маршрут. Але скільки ще зможе працювати - не знає і сам.