Точка відліку, точка неповернення. Майбутнє у наших руках! Стверджують рівненські фотомитці. Творчий рік підсумовують власним поглядом на події що відбуваються в країні. Відтак на виставці світлини з Євромайданів України представили п'ять членів фотоклубу - "Простір фото".

Чотири десятки світлин нагадують глядачам, що сьогодні є актуальним, турбує суспільство, і митців. Тому кажуть організатори, не могли підсумувати рік іншою темою. Адже Євромайдан це те, чим нині живуть українці.

Олександр розповідає, люди на світлинах щирі, адже усі за покликом серця вийшли на мирні акції. Пригадує за Помаранчевої революції, він не відчував такого духу, і потягу взятися за репортажне фото. Тому окрім Рівне нського майдану, відвідав і столичний. Молода фотохудожниця-аматор Тетяна Вакулюк також з перших днів почала працювати. Однак після 30 листопада не втрималася і поїхала до Києва. Нині гордо представляє 13 світлин, але один момент вразив дівчину найбільше.

Виставка "Точка відліку" демонструє обличчя Майдану. Митці передали атмосферу часу. А брати наші менші , стверджують автори, символізують те собаче життя, яке і породило Майдан. Триватиме виставка до 10 січня.