Політика, житлове господарство, білборди, досвід інших країн та гроші. Усе це та іще чимало інших питань стали частиною порядку розмови очільника міста та представників громадських організацій. Амбітні плани та жорстка реальність шукали компромісу.

Кілька місяців домовлялися і нарешті випросили зустріч. Вперше зібралися обговорити проблеми життя міста за круглим столом мер Рівного та представники громадських організацій міста. Саме активісти зустріч і зініціювали. У порядку денному питання здебільшого стосуються звітності виконавчих органів. Зокрема, громадські організації просяться на засідання постійних депутатських комісій та ще й з дорадчим голосом. А ще пропонують міському голові звітувати двічі на рік, розширено.

Якщо головам комісій мер обіцяє надіслати листи з таким проханням, то звітуватися частіше - кардинально проти.

Окрім питань управлінських говорять і про господарські. Серед них і зміст реклами на білбордах, і добудова пандусів, і житлові питання. Усі вони стосуються досить вузького кола людей, проте потребують вирішення, кажуть ініціатори зустрічі. Обговорюватимуть їх детальніше вже наступного разу, як тільки зберуться.