Сергій Бубка нагородив рівненського військового лейтенанта Олега Омельчука, кращого спортсмена минулого місяця.

Армійського спортсмена з Рівного лейтенанта Олега Омельчука за підсумками останнього місяця осені нагороджено як кращого спортсмена місяця за версією Національного олімпійського комітету України під час Всеукраїнського семінару-наради за участю представників олімпійських осередків з усіх 27 регіонів України.

Для нагородження рівненський стрілок Олег Омельчук прибув до Києва разом із тренером Сергієм Бондарем. Вони визнані кращими за підсумками листопада, коли, нагадаємо, Олег Омельчук у фіналі Кубку світу з кульової стрільби виборов бронзу. Спортсмена та його тренера нагородив президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка. Він подарував гостям із Рівного по статуетці, вручив дипломи та грошові премії.

- Олег, ти завжди знаходишся поряд олімпійської медалі, - сказав Сергій Бубка Олегу Омельчуку. - У Пекіні ти був четвертим, у Лондоні п`ятим. Ти завжди близький до своєї нагороди. Ти на правильному шляху. Ми усі віримо у тебе. Бажаємо, щоб ти досяг своєї мети на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро. Варто зазначити, що Олег Омельчук відзначився вдалими виступами на етапах Кубка світу, адже з міжнародних стартів стрілок привіз дві срібні нагороди.

А у Мюнхені під час Фіналу світового Кубку він виборов бронзову медаль у стрільбі з пневматичного пістолету з дистанції10 м. До того ж він був близьким до призового місця у другій вправі Фіналу – стрільбі з пневматичного пістолету на дистанції 50 м. До слова, Олег Омельчук двічі входив в п’ятірку лідерів на Олімпійських іграх: у Пекіні-2008 він був четвертим, а на Олімпіаді в Лондоні – п’ятим.

pic

pic