День енергетика

День працівників дипломатичної служби України


 

Іменини святкують: Анна (Ганна), Софрон, Степан


 

Символ — Орел. В цей день добре задумувати та реалізовувати великомасштабні і грандіозні плани. Не рекомендується робити дрібну та рутинну роботу. Один із кращих днів для активних дій, для визначення мети, вибору професії, побудови кар'єри й переходу на нову роботу.

В цей день треба зберігати спокій, щоб своїми емоціями не заважати процесам, які відбуваються.

Добре постити і голодувати. Не можна їсти тваринну їжу. Не треба напружувати зір, піддавати себе екстрасенсорному лікуванню і лікувати самому.

В цей день рекомендується участь у спільних заходах.

В  бізнесі цей день буде вдалим, знову ж таки, за умови, колективності праці і спільного вирішення задач.

Стригтися в цей день небажано - може виникнути депресія.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні тобі варто поборотися зі своїми шкідливими звичками і недоліками. У другій половині дня займися покупками для господарських потреб. Тобі варто навести порядок і зробити перестановку меблів. Вечір краще провести вдома, переглянувши веселі фільми.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня не варто запрошувати гостей і вирушати в галасливі місця. Тобі потрібно розслабитися і усамітнитися, щоб подумати. У другій половині дня на тебе чекає приємна зустріч із друзями. Обговори свої сумніви і переживання, щоб знайти правильне рішення. Твій партнер потребує уваги, приготуй романтичний сюрприз.





Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні тобі варто відвідати родичів і приділити увагу сімейним проблемам. Придбання техніки для кухні буде вигідним. Можливо, близький друг попросить про допомогу. Не варто давати пораду, ґрунтуючись на свій негативний досвід. Увечері вирушай у кіно з коханою людиною, щоб розвіятися.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня на тебе чекають складнощі, пов'язані з фінансовими проблемами. Не варто засмучуватися і входити в депресивний стан. Займися перестановкою меблів і зміною інтер'єру. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі електроприладів. Вечір варто провести у колі сім'ї за великим столом.




Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня ти отримаєш приємну звістку від родичів. Намагайся провести цей день з користю для дому. Займися благоустроєм спальні, додавши романтичні нотки в інтер'єрі. У другій половині дня тобі потрібно вирушити по магазинах. Спробуй змінити свій стиль, додавши яскравих відтінків.




Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день варто провести з друзями та приємними людьми. Придумай цікаве проведення часу для колективного спілкування. У другій половині дня тобі варто зайнятися наведенням порядку на кухні. Можуть несподівано приїхати далекі родичі. Увечері займися косметичними процедурами.


 



Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня тобі не слід спілкуватися з людьми, які тебе дратують. Займися приготуванням смачної страви, щоб здивувати близьких. У другій половині дня вирушай у гості до старих друзів. Тобі потрібно розважитися і отримати позитивні враження. Увечері займися доглядом за волоссям.


 




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) –  сьогодні тобі варто стримувати свої емоції і дратівливість. Можуть виникнути конфлікти з коханою людиною через ревнощі. У другій половині дня намагайся не втручатися у справи своїх родичів. Не варто позичати гроші, це призведе до фінансових проблем. Вечір проведи у  колі близьких людей.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні тобі варто зайнятися творчістю і рукоділлям. Зроби сюрприз своїм близьким, приготувавши незвичайні подарунки. У другій половині дня запроси гостей і влаштуй застілля. Не варто змішувати різні напої і зловживати алкоголем. Увечері можна прийняти ванну з морською сіллю і олією кедра або сосни.


 



К о з е р і г (22.12 - 20.01) – У першій половині дня тобі варто зайнятися покупками подарунків  для близьких. Намагайся не витрачати марно гроші, роби раціональні придбання. У другій половині дня не варто навантажувати себе побутовими клопотами. Запроси рідних у кіно або на прогулянку. Увечері стережися переохолодження кінцівок.




 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня можуть виникнути проблеми з родичами. Не варто згадувати старих образ і неприємні ситуації. У другій половині дня тобі доведеться зайнятися вирішенням побутових проблем. Намагайся усунути неполадки в роботі потрібних побутових приладів. Увечері відпочинь перед телевізором або почитай книгу.


 


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні є сенс створити святкову атмосферу навколо себе. Це стосується тих представників знаку, хто вже має сім'ю і насолоджується домашнім комфортом. Нова страва, приготована всією сім'єю, обов'язково полюбиться, а час, проведений разом, запам'ятається. День, коли варто ставити на перше місце інтереси близьких людей, а потім вже свої.






 

Дозвілля

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

 „Битва року”





 

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”

„Прогулянки з динозаврами”





 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, торгово-розважальний центр - фотовиставка фотографа Марини Романюк

Рівне нський академічний обласний театр ляльок – „Пірнаємо у Рік Новий”

Драмтеатр – „Ненормальна”

Рівне нський міський палац дітей та молоді – „12 Клас-концерт”

Екватор, торгово-розважальний центр – „Яскраві вихідні”