День народження кросворду


 

Іменини святкують: Анфіса, Кирило, Потап

Символ - Павук, Павутина. Один із сатанинських днів. Енергетика цього дня затуманює розум і можна, як у павутині, заплутатись у власних низьких почуттях та інстинктах: злості, заздрості, бажанні помсти, гордині...

Усі прояви негативних емоцій потрібно стримувати, а ще краще, трансформувати у позитивні.

Небажано контактувати з незнайомими людьми.

Не можна переїдати та вживати алкоголь.

Цього дня бажано чистити помешкання, а також тіло та думки. Добре буде передивитись своє минуле, покаятись у гріхах.

 Фізичні навантаження потрібно обмежити, а, краще, взагалі відмінити усі серйозні тренування.

Cтрижка в цей день продовжує життя тому варто відвідати перукаря.

Секс ліпше відкласти до кращих часів.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі, пов'язані з переміщенням. Тобі варто відмовитися від відряджень і далеких поїздок. У другій половині дня намагайся не втручатися в розбіжності між керівництвом і колегами. Не варто боротися за справедливість, жертвуючи своїми інтересами.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день принесе багато подій і новин. Твої партнери висунуть додаткові вимоги, які вплинуть на зростання прибутку. У другій половині дня постарайся навести порядок у поточних справах. Потрібно відмовитися від участі в проектах, які приносять мало прибутку. Вільний час присвяти своєму хобі, щоб відволіктися.





Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня твій керівник може провести позапланову перевірку. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу з боку колег. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки. Наведи порядок на робочому місці і викинь зайві речі. Вільний час присвяти догляду за своєю зовнішністю.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день варто присвятити налагодженню корисних ділових зв'язків. Звернися за підтримкою до колег, щоб поліпшити свої результати. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про старих партнерів. Не варто поспішати вживати серйозних заходів. Вільний час присвяти наведенню порядку в робочій документації.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні ти отримаєш вигідну пропозицію від старих партнерів. Намагайся використовувати свої професійні напрацювання, щоб поліпшити ефективність роботи. У другій половині дня відмовся від авантюрних угод і сумнівних пропозицій. Тобі потрібно обговорити свої нові ідеї з колегами. Увечері вирушай у гості до старих друзів.


 



Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день принесе приємні емоції і гарні враження. Твій керівник висловить публічну подяку. У другій половині дня публічні виступи в колективі підвищать твою репутацію. Тобі потрібно об'єднатися з опонентами, щоб досягти мети. Вільний час присвяти спілкуванню з родичами і близькими.


 



Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні ти зможеш протистояти тиску з боку недоброзичливців. Твої партнери відмовляться від виконання своїх зобов'язань. Не варто панікувати, звернися за підтримкою до керівництва. У другій половині дня будь уважніше в роботі з документами. Тобі вдасться виявити важливу інформацію про своїх колег.

 




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) –  у першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про своїх конкурентів. Використовуй свою уяву, щоб створити ефективну стратегію дій. У другій половині дня тобі варто зайнятися роботою з документацією. На тебе чекає фінансова підтримка з боку впливового мецената. Вільний час варто присвятити догляду за своєю зовнішністю.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня тобі варто відволіктися від монотонної роботи. Займися плануванням і розробкою ефективної стратегії дій. У другій половині дня твої колеги можуть відмовитися підтримати твої починання. Не варто йти на поводу більшості і гостро реагувати на критику.

 



К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні ти зможеш вирішити кілька важливих проблем. Тобі потрібно довіритися своєму професійному досвіду, щоб знайти правильне рішення. У другій половині дня відмовся від спілкування з вороже налаштованими особами. На тебе чекає великий прибуток від поновлення старих ділових зв'язків.




 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні тобі доведеться знайти компромісне рішення в діалозі з опонентами. Намагайся поглянути на проблеми з філософської точки зору. У другій половині дня можуть виникнути складнощі на переговорах із важливими людьми. Тобі не варто конфліктувати і висловлювати своє невдоволення.

 


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня постарайся не втручатися в розбіжності колег. Тобі потрібно відстоювати свої інтереси будь-якою ціною. У другій половині дня твій керівник може висловити критичне ставлення до твоїх дій. Не варто конфліктувати і опиратися, будь мудріше. Увечері запроси в гості своїх друзів.





 

Дозвілля

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

 „Битва року”




 

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”

„Прогулянки з динозаврами”





 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, торгово-розважальний центр - фотовиставка фотографа Марини Романюк

Клуб української елітарної молоді (КУЕМ) – мультфільм “Секретна служба Санта Клауса”

Лагуна, нічний клуб – „Я хочу бармена”

Джемм, кафе-бар-клуб – „Outventure last night”

Рівне нський академічний обласний театр ляльок – „Пірнаємо у Рік Новий”

Театр "Сонях" – „Дід Мороз,Ау-у-у-у-у!”, „Дорога Памела”

Рівне нський міський палац дітей та молоді – „12 Клас-концерт”

Екватор, торгово-розважальний центр – „Яскраві вихідні”