Головну новорічну ялинку Рівненщини напередодні офіційно відкрили. На день святого Миколая її закінчили прикрашати і урочисто запалили вогні. Згадали дитинство сотні дорослих, які разом з дітьми в один голос скандували "Один-два-три, ялинонько гори!" А перед запалюванням вогнів маленькі янголи з майдану Незалежності молилися, аби святий Миколай послав усім українцям щасливу долю.

Сотні рівнян на чолі зі святим Миколаєм та міським головою увечері 19 грудня запалили святкові вогні на головній ялинці Рівне нщини. Разом з гірляндами вибухає і святковий салют. Зелена красуня 25 метрів заввишки, має поважний вік - 80 років. Привезли її з Деражненського лісництва. Іграшки та ілюмінація залишились у спадщину з минулого року. Як і янголи, яких встановили замість традиційного діда Мороза. Кажуть, що застарів. Однак головним традиціям свята Рівне не зраджує.

Поруч з головним символом новорічних свят прикрасили й інші ялинки. Символіка патріотична, у дусі часу і останніх подій. Рівне нській дітворі міська влада обіцяє розваги, конкурси, подарунки. Адже школярі і дошкільнята чекають на свята чудес і радості.

Стоятиме ялинка на майдані Незалежності до закінчення новорічно-різдвяних свят. А найбільше розваг традиційно чекає на рівнян у ніч з 31 грудня на 1 січня.