Улюблені мультиплікаційні герої дітвори вже в дорозі. Від завтра своїх улюбленців малята можуть зустріти на новорічному дійстві у театрі ляльок. До ГубкаБоба цьогоріч приєднається його друг Патрік, а дівчаток розважатиме принцеса Блум. Разом з героями діти поринуть у справжню казку, яку створив режисер Олександр Шило.

У театрі ляльок на новорічному святі гості особисто познайомляться з Лунтиком. Він вперше потрапив на святкування Нового року. З цієї миті починаються його пригоди.

У ролі Лунтика перед глядачами постане Олена Ткачук. Актриса каже, на цю роль напросилася сама, адже Лунтик - надзвичайно позитивний.

Лунтик не лише потрапляє у пригоди, перед малятами він відкриває душу.

Новорічну компанію поповнить Патрік, товариш Губка-Боба. Режисер розповідає, ця парочка добріша ніж у мультфільмі, вони шибеники, однак позитивні.

Біля ялинки з'являються й інші казкові герої. У театрі кажуть: прислухалися до думки дітей, експертами виступала власна малеча.

Новорічне свято традиційно складається з двох частин, в цілому триває півтори години. За 20 гривень, саме стільки коштує квиток, дійство можна побачити до 12 січня нового року.