Відкривайте серця - на порозі час добрих справ! У Рівному стартувала благодійна акція "Добро на Різдво". Вона розпочалася у День Святого Миколая і триватиме рівно місяць. За цей час кожний охочий може спробувати себе у ролі благодійника чи навіть Діда Мороза і здійснити найбажанішу мрію дитини.

У рівненському палаці дітей та молоді свято - щаслива дітвора зібралася на зустріч із Святим Миколаєм. І саме тут сьогодні стартувала акція Добро на Різдво. Адже ПДМ - один з її організаторів. Цього року в акції беруть участь дев'ятеро дітлахів, які вірять у диво, яке їм насправді дуже потрібне.

Дев'ятеро дітей, життя яких ускладнили хвороби, сьогодні не полишають надій та мріють про подарунки. Серед яких ігрова приставка плей-стейшен, фортепіано, ролики, караоке МР3, лялька, легкий інвалідний візочок, автомобільний трек, блендер, сенсорний телефон, ноутбуки та спортивний куточок. Хто і чому хоче усі ці подарунки рівнянам розповідатимуть співорганізатори проекту телеканал "Рівне 1" та видавничий дім ОГО.

Тому вже з понеділка в ефірі Першого місцевого одразу після випуску новин ми розповідатимемо про кожну дитину та мрію, якою вона живе. Інформація буде також і на сайті телеканалу. А наприкінці акції ми розкажемо Вам про ті мрії, що здійснилися завдяки вашій турботі та доброму серцю.