Втім не лише головна красуня Рівного засяяла новорічними вогнями. Рівняни теж почали встановлювати ялинки у себе вдома. Оксана Балдич до цього готувалася чи не цілий рік. Бо сама робила ялинкові прикраси та іграшки.

На перший погляд ця ялинка мало чим відрізняється від своїх родичок у інших рівненських квартирах. Втім це тільки на перший погляд. Адже усі її шати, крім дощику, - робота господині - Оксани Балдич. Сьогодні вона разом зі своєю племінницею вбирає вічнозелене деревце іграшками, зробленими власноруч у техніці декупаж. А ним вона захопилася ще три роки тому.

Своїм захопленням Оксана зацікавила і племінницю Даринку. Вона теж тепер власноруч робить новорічні іграшки.

Усі заготовки дівчата купують на ринку чи в спеціалізованих магазинах. У самій техніці, стверджують, немає нічого складного. А зроблені іграшки тішать не тільки самих майстринь, але й всіх рідних та друзів.

Замість творчої майстерні у дівчат кухня квартири. Тут вони разом творять свої маленькі дива. Навколо вже все підкорилося декупажу: пляшки, годинники, кошики та навіть відро для сміття. Дівчата вирішили не зупинятися.

Навіть власний ноутбук Оксана прикрасила гламурним візерунком. Каже, все що робить, приносить їй велике задоволення. І впевнена, що кожний охочий зможе і сам прикрасити своєї життя, якщо тільки цього захоче по-справжньому.