День міліції

Міжнародний день солідарності людей


 

Іменини святкують: Амбросій, Антон (Антоній), Іван, Павло


 

Цей день вважається не дуже добрим. Людина стає пасивною і може піддаватися чужому впливу. Символ дня - "Мавпа", і люди стають чимось схожі на цю тварину.

Усе, що відбувається з нами в цей день, є дзеркальним відбиттям нашого відношення до світу. В цей день навколишній світ показує людині, ким вона є насправді. Відповідно, якщо на вас сиплються шишки, виходить, ви щось робите не так, і потрібно задуматись. Якщо ж вас хвалять, в цей день, то можете порадіти - це правда.

Не варто планувати важливі справи.

Треба старатися не піддатись бажанню бути пасивними в цей день. Краще менше спати і дати собі деяке помірне фізичне навантаження.

Бажано відмовитися від лікувальних процедур, тому що хід лікування може бути непередбачуваний.

Цього дня краще відмовитись від спиртного.

Стрижка волосся небажана.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня варто подбати про наведення порядку на робочому місці. Стосунки з керівництвом будуть напруженими і може виникнути конфлікт. У другій половині дня доведеться зайнятися усуненням недоліків у роботі. Твої колеги можуть не погодитися виконувати свої обов'язки. Вечір проведи вдома.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – на тебе чекає приємна звістка від ділових партнерів з минулого. Використовуй свою чарівність для врегулювання складних ситуацій. У другій половині дня варто звернути увагу на плани своїх колег. Об'єднавши групу однодумців, ти отримаєш гарний результат. Вільний час варто присвятити спілкуванню з обранцем.





Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки. Не варто поспішати приймати кардинальні рішення. Тобі потрібна мудра порада більш досвідченого фахівця. У другій половині дня стережися конфліктних людей. Ділова вечеря з партнерами допоможе поліпшити поточні результати.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня твої колеги можуть висловити своє невдоволення і розкритикувати твої плани. Варто замислитися над зміною пріоритетів у роботі. У другій половині дня відмовся від поїздок і далеких переміщень. Тобі потрібно відновити старі ділові зв'язки. Увечері займися приготуванням смачної вечері.


 



Л е в (23.07 - 23.08) – цей день принесе гарні результати фахівцям у сфері юриспруденції. Всі складні питання вирішаться завдяки підтримці авторитетної особи. У другій половині дня твої партнери запропонують цікаву ідею. Порадься з керівництвом, перш ніж давати відповідь. Вільний час варто присвятити спорту і роботі над своїм тілом.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні ти отримаєш схвалення своїх дій з боку керівництва. Намагайся не розголошувати важливої ​​інформації незнайомцям. У другій половині дня тобі варто відмовитися від авантюрних пропозицій. Займися побудовою планів і розробкою нових ідей. Увечері ти отримаєш приємний подарунок від шанувальника.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні на тебе чекає напружена робота і подолання перешкод. Твої колеги будуть вороже налаштовані до твоїх планів. У другій половині дня можуть виникнути проблеми з виплатою коштів. Намагайся не перейматися і стримувати агресивні пориви. Увечері тобі потрібно обговорити свої проблеми з близькою людиною.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) –  цей день дуже ефективний для нових починань. Слід використовувати свої старі ділові контакти для просування нових ідей. У другій половині дня на тебе чекає вигідна пропозиція від зацікавленої особи. Обговори всі умови співробітництва та можливі ризики. Ввечері знайди час для вирішення сімейних питань.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день принесе багато нових зустрічей і ділових контактів. Твої партнери висунуть додаткові вимоги в роботі. У другій половині дня може виникнути непорозуміння з керівництвом. Сприймай ситуацію з гумором, і все легко вирішиться. Вільний час присвяти спілкуванню зі старими друзями у веселій обстановці.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – тобі вдасться вирішити всі складні питання. Намагайся планувати свій час, щоб не було накладки. У другій половині дня ти отримаєш прибуток із нового джерела доходу. Не варто витрачати час на роздуми, дій рішуче, щоб досягти поставленої мети. Вільний час присвяти спілкуванню з родичами старшого покоління.



 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні проблеми в сім'ї можуть відволікти тебе від важливих справ. Тобі потрібно сконцентруватися на роботі, щоб виконати намічений план. У другій половині дня постався серйозно до отриманої інформації. У твоєму оточенні є прихований ворог. Вільний час присвяти покупкам для дому.



 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з колегами. Тобі потрібно розібратися в деталях виниклої проблеми. Не варто розраховувати на допомогу керівництва або колег. У другій половині дня ти зможеш отримати прибуток від посередницької послуги. Вільний час присвяти відпочинку.






 

Дозвілля

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”3D

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

 „Битва року”



 

„Крижане серце”

„Хоббіт: Пустка Смога”

„Прогулянки з динозаврами”



 


 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, торгово-розважальний центр - фотовиставка фотографа Марини Романюк