Інвалідний візок - не причина опускати руки. Хіба, що ти виконуєш якесь танцювальне па. У цьому переконана рівнянка Наталія Колесова. А танцює вона та її партнер Андрій Товстий на вищому рівні. Зовсім нещодавно пара привезла у Рівне срібну медаль чемпіонату світу з танців на візках.

Медаль чемпіонату світу - гордість і для Наталії Колесової і для її партнера Андрія Товстого. Вона важка, але лише срібна, дещо з розчаруванням говорять спортсмени. Привезли нагороду з чемпіонату світу з танців на візках, який відбувався у Токіо. Програли лише словакам, яких недооцінили. Адже перемагали у цієї пари на багатьох інших турнірах.

Загалом Україну на чемпіонаті представляло п'ять пар. Лише одна повернулася без нагород. Інші відомі танцюристи на візках - подружжя Сіваків - привезли два чемпіонських золота. Своїм виступом задоволені і Наталія з Андрієм. Адже на минулому чемпіонаті були лише шостими. Тепер же піднялися відразу на чотири сходинки. Проте й це не межа.

До речі, таку бажану нагороду Наталія виборола у сукні власного фасону та пошиву. Каже, шила її спеціально до чемпіонату світу. До наступного, який відбудеться за два роки, обіцяє підготувати вже інше вбрання. А ще обов'язково врахувати помилки та недоліки, аби нарешті отримати таке бажане золото.