День працівників органів РАЦСу

Міжнародний день мігранта


 

Символ дня - Голуб. Дуже гарний, світлий і гармонійний день. Тому не потрібно вносити будь-яку дисгармонію в навколишню енергетику.

Це - день чистоти. Добре цього дня наводити чистоту вдома та на роботі. Сприятливо проводити очищувальні процедури. Причому, як для організму, так і для думок.

Гарний день для творчих людей - можуть спасти на думку гарні ідеї. Сприятливий для поїздок і подорожей.

Краще утриматись від стрижки. Можна починати нові справи.

В цей день потрібно утриматись від сексуальних контактів і не вживати грубу тваринну їжу.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день варто провести в компанії з близькими і дорогими для вас людьми. Саме вони можуть стати вашою підтримкою в найважчий період життя. Поміркуйте про те, що через бездумний перебіг вашого життя ви можете даремно втратити дорогоцінний час. Якщо ви переживаєте період депресії, починайте діяти.





 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день прекрасний для тих, хто вирішив грамотно вкласти свої заощадження. Зверніться з цим питанням до професіоналів. Перш ніж прийняти правильне рішення, проконсультуйтеся не з одним фахівцем, а відразу із кількома. Водночас не варто здійснювати необдуманих кроків. Зараз ви потребуєте зваженого рішення.





 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – ви можете відчути деякі протиріччя у стосунках із коханими. Можливо, це буде пов'язано із завищеними запитами і нереальними бажаннями однієї зі сторін. Якщо це так - терміново проаналізуйте поведінку як свою, так і партнера, поки не вибухнути ціла буря через дрібниці.





 

Р а к (22.06 - 22.07) – якщо ви зазнали певних фінансових труднощів, терміново скоротіть витрати, аби хоч щось заощадити. Якщо ви матимете якусь суму на випадок форс-мажору, ви набагато легше впораєтеся з несподіваними обставинами. Не чекайте, поки буря гряне над вашою головою - візьміть із собою «парасольку»..

 



Л е в (23.07 - 23.08) – варто пильно придивитися до своєї другої половинки. Ви можете виявити певну нещирість. Не поспішайте робити висновки, можливо, кохана людина просто готує вам подарунок. Тому, перш ніж виконувати роль геніального детектива, переконайтеся в тому, що всі факти говорять на користь вашої версії. Варто більше довіряти своєму партнерові.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні ваше оточення може засмутити вас неприємним сюрпризом, тому варто бути сьогодні у формі, щоб з гідністю зустріти будь-яку задачу, яку ставить перед вами життя або суспільство. День гарний для тих, хто не втрачає себе в ситуації форс-мажору. Ви можете заслужити на довіру вищої особи.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – намагайтеся не переоцінювати свої аналітичні можливості. Ви теж інколи можете бути неправі. Саме тому вам варто вчитися довіряти не лише розуму, але і серцю. У складних ситуаціях такий підхід може бути просто незамінним. Природа шостого відчуття ще не розгадана, але заперечувати факт його існування є безрозсудним.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) –  прекрасний день для тих, хто вирішив почати все з білого аркуша. Можливо, хтось із вас вирішить взятися за новий проект, розпочати нові стосунки або просто випробувати нову тактику чи методи. Проте не варто спалювати мости. Вони вам можуть ще не раз стати у пригоді. Не забувайте сплачувати рахунки.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні вам варто більше уваги приділити своєму здоров'ю. Не слід використовувати інших людей через дурниці. Перш ніж щось сказати і зробити, слід добре все обдумати на два кроки вперед. Не бійтеся експериментувати і не беріться за якусь справу без гарантій. Поважайте свій час і свої здібності.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – день може захопити якоюсь новою, незвичайною ідеєю. Перш ніж відмовитися від неї або навпаки - сприйняти серйозно, постарайтеся оцінити її з точки зору користі для себе. Чи не нашкодить реалізація цієї ідеї вашому оточенню? Якщо ви абсолютно впевнені в собі - беріться сміливо за справу.





 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – можливо, ви раптом почуєте про людину, яку давно не бачили. Варто уважно поставитися до інформації, яку отримаєте. Можливо, вона містить у собі відповідь на питання - що я роблю не так. Минулі помилки можуть відгукнутися в сьогоденні. Якщо ж ви діяли справедливо, то навпаки - зараз пожинаєте плоди своїх благодіянь.





 

Р и б и (19.02 - 20.03) – вам не варто переоцінювати своїх можливостей. Сьогодні світ вимагатиме від вас об'єктивності і необхідності діяти вкрай розумно. Якщо ви з кимось маєте напружені стосунки - терміново виправте ситуацію. Якщо ви не виправите помилки в стосунках з іншими,  ризикуєте сплатити високу ціну за свою упертість.






 

Дозвілля

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

 „Битва року”

 „Полярний рейс"

„Капітан Філліпс”

„Останній рубіж”

„Голодні ігри: У вогні”





 

 „Полярний рейс”

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

„Темний світ: Рівновага”

„Острів везіння”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”

 


 


 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, торгово-розважальний центр - фотовиставка фотографа Марини Романюк

Драмтеатр – „Останній строк”

Драмтеатр  - Сергій БАБКІН