Традиційно, столичний майдан у вихідні приймає найбільше гостей з різних регіонів. Не виняток і делегація з Рівненщини. На Євромайдан їдуть люди різного віку і фаху: студенти, робітники, підприємці, навіть працівники бюджетних установ. Цими вихідними для учасники Майдану провели вже третє Народне віче, а ввечері для них виступив "Океан Ельзи".

Так запалав головний майдан України під час виконання державного гімну цієї суботи. Серед сотень тисяч голосів звучать і рівненські. Найбільше наших мітингувальників у столиці саме у вихідні. Серед них чимало бюджетників. Вона виховує дітей у будні. А щонеділі рушає в Київ, відстоювати їхнє майбутнє. Завідувачка дитсадка із Кузнецовська Людмила Жупанюк забігла у рівненський намет зігрітися.

В рівненському наметі, як і в решті тимчасових євромайданівських осель - сухий закон. Тож пропонують каву, чай та поїсти усім, хто завітає. Кажуть, за час майдану рівненський намет прихистив тисячі людей.

Четвертий день на майдані депутат Рівне ради Руслан Шевчук. Каже, його євромайданівська позиція переконала навіть опонентів.

Рівняни активно долучаються до євромайданівського життя. Пораються у польових кухнях, носять дрова, прибирають. Усі, з ким довелося спілкуватися, переконують, цей досвід назавжди змінив їхнє ставлення до життя, та додав їм внутрішньої свободи.