Присвоїти ім’я Юрія Семенюка очолюваному ним Центру лапароскопічних та мініінвазивних хірургічних втручань Рівненської обласної клінічної лікарні, а також перейменувати вулицю, де жив видатний хірург рекомендують члени постійної комісії з питань охорони здоров‘я, материнства та дитинства, засідання якої відбулось сьогодні, 16 грудня під головуванням Михайла Вервеги.

Участь у роботі постійної комісії також взяв керуючий справами виконавчого апарату Микола Яцюк.

Хвилиною мовчання розпочалось засідання постійної комісії - так всі присутні вшанували пам‘ять колеги, голови постійної комісії Юрія Степановича Семенюка.

Вже пройшло сорок днів з того часу, як відійшов у вічність голова нашої постійної комісії, головний хірург області Юрій Степанович Семенюк. Його вклад у розвиток хірургії неоціненний, тисячам пацієнтів повернув здоров‘я та зберіг життя - розпочав засідання Михайло Вервега, - тож вважаю за необхідне присвоїти ім’я Юрія Семенюка очолюваному ним Центру лапароскопічних та мініінвазивних хірургічних втручань РОКЛ, а також перейменувати вулицю, де жив видатний хірург. Депутати одноголосно підтримали Михайла Степановича.

Тож постійна комісія рекомендує адміністрації обласної клінічної лікарні присвоїти ім‘я видатного хірурга центру, який він очолював, а Рівне нській міській раді перейменувати на його честь вулицю, де проживав Юрій Степанович.

Окрім цього депутати розглянули та підтримали 19 питань порядку денного. Особливу увагу при розгляді питання щодо внесення змін до обласного бюджету Олександр Нестеренко акцентував на необхідності збереження Рівне нської медичної бібліотеки, адже наша бібліотека одна із найкращих на Україні та потрібна для медичних працівників.