Іменини святкують: Ангеліна, Іван, Степан (Стефан), Фома (Хома)

 

День пошуку високих істин, боротьби із проявами зла у собі, проявами, які перешкоджають й заважають духовному зросту й самовдосконаленню. Прекрасний час для вдосконалення своїх здібностей і занять різними хобі.

Сприятливо починати нові справи.

Дуже уразливі очі. Необхідно по можливості менше працювати за комп'ютером, утриматися від читання і перегляду телевізора.

Їжа цього дня обовя'зково повинна бути якісною, свіжою, і тільки та, яка подобається.

Бажано якнайменше курити і старатися не дивитись в дзеркало!

Стрижка цього дня призведе до поліпшення вашої діяльності, покращення фінансового становища, збільшення статків і прихильності начальства.


 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – зараз, як ніколи, ти потребуєш любові і близького спілкування. Намагайся розділити ці почуття із близькими. Цей день прекрасний для тих, хто прагне гармонії і взаєморозуміння. Не варто перенапружуватися. Цей день варто провести в оточенні близьких і дорогих для тебе людей.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – стабільність, яку ти намагаєшся створити в своєму житті, поступово набуває чітких форм і обмежень.  Близькі можуть не розділяти ту авторитарність, з якою ти прагнеш досягти мети. Будь ввічливіше у спілкуванні з тими, хто від тебе залежить. Черстве серце зараз не найкраща тактика.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – намагайся перебороти в собі понеділкову лінь. Ти не маєш часу на нудьгування, а тим більше на позіхання. Озирнися довкола! Якщо ти сконцентруєшся і придивишся, то зрозумієш, що тебе оточує безліч чудових можливостей. Використовуй їх, ти отримаєш безцінний досвід і спілкування!




 

Р а к (22.06 - 22.07) – якщо ти маєш якісь ідеї або ініціативи - звернись із ними до практичних людей. Закладаючи свої розумні відсотки, ти в тандемі з професіоналами отримаєш непогану вигоду. Не бійся інвестувати в хороші ідеї і пам'ятай, що гроші роблять гроші. Більше упевненості, все обов'язково вийде.




Л е в (23.07 - 23.08) – прекрасний день для тих, хто прагне до реалізації задуманого. Не бійся ризикувати і робити пропозиції, напевно існують люди, які оцінять твої ініціативи і надихнуться твоїми ідеями. Не бійся бути собою. Внутрішня гармонія допоможе досягти таких висот, про які ти лише мрієш.




Д і в а (24.08 - 23.09) – чудова нагода реалізувати задуману справу. Намагайся менше звертати увагу на реакції інших людей. В процесі ухвалення рішення керуйся холодним розрахунком і елементарною логікою. Цей день варто ефективно використовувати, особливо, якщо на тебе сьогодні чекає підписання важливих паперів.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день варто присвятити досягненню високих результатів як на роботі, так і вдома. Тобі під силу перевернути світ і навіть більше. Сьогодні не варто багато часу приділяти роздумам. Роби те, що мусиш. Але водночас, якщо відчуваєш докори сумління - ти просто мусиш вибачитися. Хоча б заради себе.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11)  сьогодні ти зможеш витримати будь-яку, навіть найжорстокішу дискусію. Тебе переповнює рішучість і бажання зробити все по-своєму і досягти чергової мети. Завидна якість. Але варто бути обережніше, оскільки не все можна завоювати силоміць. Інколи варто проявити хитрість.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день є цікавим і унікальним, оскільки він здатний дати  набагато більше, ніж ти можеш собі уявити. Довіряй собі і своїй інтуїції. Не варто боятися робити те, що підказує серце. Постарайся менше звертати увагу на інтонацію, жести і погляди оточуючих. Зайва підозрілість тобі не пасує.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – прекрасний день, якщо ти нарешті спроможешся ухвалити складне рішення. Продуманий ризик - це лише черговий етап твого розвитку, випробування на міцність. Саме тому ти наразі потребуєш багато оптимізму і терпіння, щоб довести почату справу до кінця.



 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – намагайся не дратуватися через дрібниці. Твій імунітет під прицілом вірусних атак. Будь обережніше і про всяк випадок здійсни профілактичні заходи. Для багатьох представників твого знаку будуть вдалі бізнес-поїздки і завершення угод. Сьогодні ти зможеш причарувати будь-кого, хто зустрінеться на  шляху.  Увімкни зелене світло другій половинці.





 

Р и б и (19.02 - 20.03) – як би тобі не хотілося віддатися в руки любовних мрій, робота чекає твоєї активної участі. Варто приборкати свою гординю і полюбовно вирішувати всі розбіжності з керівництвом і колегами. Здоров'я може дати слабину, тому поспішай вжити профілактичних заходів. День повний активності.







 

Дозвілля

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

 „Битва року”

  „Полярний рейс"

„Капітан Філліпс”

„Останній рубіж”

„Голодні ігри: У вогні”






 

 „Полярний рейс”

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

„Темний світ: Рівновага”

„Острів везіння”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”


 


 


 

 

Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, торгово-розважальний центр - фотовиставка фотографа Марини Романюк