День працівників суду України

Міжнародний день чаю

Іменини святкують: Іван, Савва, Федір


 

День навчання, нагромадження інформації та омолодження організму. Гарний для корекції минулого, знаходження гармонії, корекції долі й роботи з часом.

Не бажано будь-що починати. Краще не рватися вперед, а оглянутися назад. Закінчувати справи також не варто. Нові знайомства несприятливі. Найкращий час для того, щоб вносити корективи в свою роботу і бізнес.

Це -  день їжі.

Сприятливий для омолодження й косметичних процедур.

Бажано сходити до перукаря, тому що стрижка цього дня принесе щастя й користь, гарний зовнішній вигляд.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні твої революційні ідеї отримають відображення у зовнішньому світі. Чудовий день для тих, хто не боїться експериментувати. Сміливо берися за задуману справу. Особливого успіху зазнають ті, хто залучає до своєї діяльності велику кількість інших людей. Чим грандіозніша твоя ідея, - тим успішніше вона просуватиметься до етапу реалізації.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні ти можеш пережити стрес, саме тому варто підготуватися до великого емоційного напруження. День чудовий для тих, хто прагне реалізації свого потенціалу, а також бажає поділитися своїми почуттями. Обережно,  ти можеш переоцінити свої можливості і втратити контроль над емоціями.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні ти шукатимеш спілкування і обміну ідеями і думками. Варто більше уваги приділити не тому, як ти говориш, а що саме ти хочеш донести. Більше часу проводь на свіжому повітрі. День вимагає високої самовіддачі. Стеж за здоров'ям, особливо за станом нервової системи.





 

Р а к (22.06 - 22.07) – присвяти цей день відпочинку і розслабленню. Варто більше часу приділяти своєму здоров'ю. Можливо, має сенс звернути увагу на психологічну техніку, яка дозволяє витримувати високий рівень нервової напруги і стримувати емоції. Постарайся більше часу приділити травній системі і шлунково-кишковому тракту.



 


Л е в (23.07 - 23.08) – прекрасний день для тих, хто вирішив відвідати сьогодні ряд заходів світського характеру, переглянути виставку або презентацію. Цей день також буде корисним у ділових справах. Сьогоднішні знайомства незабаром можуть принести хороші дивіденди. Чудовий день для тих, хто прагне комфорту і задоволення.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні варто більше часу приділити стосункам із людьми, які тебе оточують, а також прислухатися до голосу своєї інтуїції. Можливо, відповіді, які ти шукаєш, - на поверхні, і не варто уявляти ситуацію занадто складною. Прислухайся до думки свого оточення, але все одно дій так, як підказує твоє серце.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – твій революційний настрій може бути не зовсім зрозумілим твоєму оточенню. Варто переоцінити свої пріоритети в стосунках з тими, хто тебе оточує, можливо, ти виявляєш у своїх висновках і оцінках. Цей день варто провести у відвертому спілкуванні зі своєю другою половинкою. Не ображай дорогих тобі людей.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – наразі ти маєш схильність до того, щоб пред'являти завищені вимоги як до себе, так і до свого оточення. Враховуючи той факт, що це твоє авторське рішення, можливо, ти і впораєшся із цими запитами. Але водночас не розраховуй на такий же настрій від інших.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – спробуй сьогодні концентруватися більше на якості, аніж на кількості, можливо, це саме та недоробка, яка заважає побачити картину в цілому. Пам'ятай, що багато - це ще не означає добре. Адже будь-яка чудова ідея повинна мати не менш чудовий і міцний фундамент. Гарний день для обговорення планів.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – ти маєш довіряти собі і своєму потенціалу. Сумнів не дозволить тобі одягти лавровий вінок, тому прагни до гармонії й упевненості в собі. Сьогодні більше часу проведи у спілкуванні з самим собою. Можливо, тебе мучать внутрішні конфлікти, які не дозволяють узяти під повний контроль своє життя.



 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні, швидше за все, ти матимеш волелюбний настрій, який може суперечити бажанням близьких. Тобі буде дуже складно витримувати баланс «хочу» і «треба», тому доведеться шукати нові шляхи вирішення ситуації, що виникла. Цілком ймовірно, що тобі допоможе близький друг або родич.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні ти можеш побачити віщий сон, або ж твоя інтуїція вкрай посилиться. Енергетичні потоки, які ти відчуєш, додають тобі сил і дають можливість рушати далі. Приділи більше уваги спілкуванню з друзями. Вони потребують твоєї участі. Постарайся не переохолоджуватися.






 

Дозвілля

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

 „Битва року”

  „Полярний рейс"

„Капітан Філліпс”

„Останній рубіж”

„Голодні ігри: У вогні”






 

 „Полярний рейс”

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

„Темний світ: Рівновага”

„Острів везіння”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”


 

 


Євро-Арт - Колекція живописних робіт "Східний зодіак" узбецького художника Бахтіяра Рамазанова

Екватор, торгово-розважальний центр - фотовиставка фотографа Марини Романюк

Рівне нський музично-драматичний театр – Творчий вечір Галини Цьомик

Молодіжний експериментальний театр Рівного "МЕТР" – концерт „Колос”

Рівне нська обласна філармонія – „Земна і небесна механіка”

Театр ляльок – „Ще раз про Червону Шапочку”, „Чарівні сніжинки”