Плануємо святкові новорічні канікули заздалегідь.

Рівне нський академічний обласний театр ляльок пропонує провести новорічні свята разом з ними.



pic

У Рівному вже втретє проходить новорічно-різдвяний фотопроект "Різдвяне диво - 2014". А фінальна фотовиставка та костюмований бал відбудеться у Рівне нському театрі ляльок під час різдвяних свят. На чарівному балу рівненські дітлахи зможуть заглянути в світ задзеркалля, адже фото роздруковуватимуть у зріст людини.

Рівне нський обласний академічний музично-драматичний театр традиційно запрошує малят та дорослих на Новорічні видовища! Окрім веселощів, забав, ігор та конкурсів з казковими героями, Дідом Морозом та Снігуронькою біля красуні-ялинки на усіх гостей свята чекатиме перегляд новорічної казки "Любов до одного апельсина" за твором В. Симаковича.

Новорічне видовище Ви зможете відвідати:

24-30 грудня об 11 та 14 год. 31 грудня об 11 год. 1 січня об 14 год. 2-5 січня о 11 та 14 год. 6 січня об 11 год. 8-12 січня об 11 та 14 год.

Палац дітей та молоді пропонує для діток передноворчні ранки:



pic

В ТЦ "Екватор" на вас чекають святкові майстер-класи з виготовлення прикрас для ялинки та подарунків, новорічні вечори для дорослих та ранки зі справжньою ялинкою для наймолодших. А на чарівних санях з оленями прямо із Лапландії прилетів і оселився в Екваторі Дід Мороз, який порадує кожного маленького гостя солодким подаруночком!



pic

Передноворічну казку всім бажаючим дарує зразкова студія музично-естетичного виховання «Ладоньки» Рівне нського міського палацу культури - 28 грудня, 10:00. Для маленьких рівнян та їх батьків ми підготували чудовий подарунок. Понад 30 років досвіду влаштування театралізованих дійств, велика сцена, декорації та оригінальний сценарій. Запрошуємо відвідати новорічне театралізоване дійство «Пригоди Білосніжки та гномів». Професійні актори та учасники дитячих танцювальних і вокальних колективів, яскраві костюми, світлові ефекти та масова хореографія, понад 100 учасників на одній сцені.

pic