Іменини святкують: Андрій


 

Найбільш сильний в енергетичному плані, день. Ні в якому разі не можна проводити його пасивно. Краще потратити цю енергію на щось корисне. Можна попрацювати фізично або розумово - енергії буде достатньо.

Організму можна і навіть потрібно давати підвищене навантаження - він із усім справиться найкращим чином. Можна направити енергію на духовне вдосконалення.

День сприятливий і для активного заняття бізнесом.

Сприятливі походи, заняття спортом та інші активні дії. Добре починати нові оздоровчі практики.

Пасивність у цей день - це шлях до хвороб.

Cтрижка принесе гостроту почуттів, поліпшить вашу здатність до передбачення й проникливість.

Секс цього дня принесе масу задоволення. Чим більше його буде - тим краще.





 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день сприятливий для вирішення питань, пов'язаних із нерухомістю. Тобі варто подбати про наведення порядку у поточних справах. Не варто розраховувати на обіцянки свого керівника. У другій половині дня ти зіткнешся з нерозумінням з боку ділових партнерів. Доклади зусиль, щоб зберегти стосунки.





 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні тобі доведеться докласти багато зусиль, щоб отримати результат. Твої колеги можуть підвести тебе і не стримати обіцянки. У другій половині дня звернися за порадою до свого керівника. Увечері займися профілактикою хронічних захворювань.





 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні ти зможеш отримати позитивний результат на переговорах із партнерами. Будь мудріше і спокійніше в спілкуванні, і ти досягнеш успіху. У другій половині дня будь уважніше при роботі з документами. Не варто ділитися своїми планами з колегами. Увечері вирушай у гості до людей, які тебе надихають.





 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня тобі доведеться зайнятися рутинною і монотонною роботою. Не варто перевтомлюватися, розподіли свої сили. У другій половині дня ти отримаєш цікаву ділову пропозицію. Не варто відразу давати відповідь, оціни всі ризики. Тобі потрібно порадитися з керівником, щоб уникнути складнощів.




 


Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня постарайся відмовитися від спілкування з негативними людьми. У твоєму оточенні є невидимі опоненти, будь уважніше. У другій половині дня уникай спілкування з керівником. Твої амбіції не відповідають твоїм можливостям. Плануй свої дії і аналізуй статистику, щоб досягти успіху.




Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні на тебе чекає цікава зустріч із впливовою особою. Не сумнівайся в своїх силах, і ти багато чого досягнеш. У другій половині дня постарайся не відволікатися на дрібні подразники. Тобі потрібно сконцентруватися на вирішенні організаційних питань. Увечері займися тим, що відволікає тебе від суєти і проблем.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вранці можуть виникнути конфліктні ситуації на побутовому ґрунті. Тобі потрібно зосередитися на вирішенні поставлених завдань. У другій половині дня твої конкуренти підуть на взаємовигідну домовленість. Варто обдумувати кожен вчинок. Увечері слід відволіктися від суєти і побути в затишній атмосфері.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня займися роботою з інформацією. Нові ідеї принесуть плідні результати. У другій половині дня на тебе чекає приємна звістка від старих партнерів. Використовуй ситуацію, що склалася, щоб підняти свій авторитет. Вільний час присвяти практикам саморозвитку та роботі над собою.



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день буде вдалим для вирішення питань, пов'язаних з організаційною діяльністю. Колеги допоможуть реалізувати твої ідеї. У другій половині дня займися відновленням втрачених ділових зв'язків. Тобі потрібно докласти зусиль, щоб поліпшити свої результати. Вільний час присвяти підтримці свого здоров'я.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – вранці на тебе чекає випадкова зустріч зі старим другом. Сміливо можеш прийняти ділову пропозицію про співпрацю. Тобі час відмовитися від проектів, які затримують прибуток. У другій половині дня керівник відзначить твої професійні заслуги. Вільний час присвяти покупці подарунків для близьких.




 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня будь уважніше в спілкуванні з незнайомими особами. Витік важливої ​​інформації може привести до втрат. Варто подумати про підвищення доходу. У другій половині дня можуть виникнути неприємності, пов'язані з документацією. Затримайся на роботі, щоб завершити важливі справи.




Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні ти отримаєш важливу інформацію про плани своїх недоброзичливців. Порадься з керівником, щоб уникнути помилок. У другій половині дня тобі варто обмежити спілкування з конфліктними людьми. Будь уважніше з цінними речами та документами, існує ризик крадіжок.






 

Дозвілля

„Однокласники.ru: НаCLICKай вдачу”

 „Битва року”

 „Полярний рейс"

„Капітан Філліпс”

„Останній рубіж”

„Голодні ігри: У вогні”






 

„Темний світ: Рівновага”

„Татусь с доставкою”

„Врятувати Санту”

„Острів везіння”

„Дім, як лінія фронту / Останній рубіж”

„Кур'єр з раю”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”

Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2"



 



 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - виставка  „Жага колекціонування”

Євро-Арт, галерея європейського живопису – „Східний зодіак”

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – “Вареник Батл”