Чоловіку загрожує до 15 років за гратами за зґвалтування та розбещення неповнолітніх.

Жадківська сільська рада, що у Корецькому районі вже три місяці без голови. Її очільник у СІЗО. Людину підозрюють у згалтуванні 12-річної дівчинки. Мовляв, 44-річний чоловік глумився над дитиною два роки.

Заяву на сільського голову написала його друга дружина. Повідомила, що той ґвалтував її 12-річну онучку. Люди кажуть – це не правда. Таким чином жінка хоче помститись своєму колишньому співмешканцю, адже він її покинув.

12-річна потерпіла проживала в одній хаті з бабусею та її чоловіком. Заявниця вказала, що поки вона спала, співмешканець ходив у іншу кімнату до онуки і ґвалтував її. Селяни розповідають, це - наклеп, адже дівчинка ніколи не скаржилась на господаря. Більше того школярка дуже рано почала жити статевим життям.

І додають, родина неблагополучна. Матір дівчинки зловживає алкогольними напоями і не займається вихованням дітей.

Заявниця була другою дружиною сільського голови. У них є спільний десятирічний син. Нещодавно чоловік пішов з родини і жив сам. Двоє дорослих нащадків залишилось у нього і від першої жінки. Остання також захищає Ігоря Якубця. Мовляв, за час спільного життя колишній співмешканець ніяких сексуальних домагань до неповнолітніх не чинив.

Розлючені селяни зустріли заявницю та її дочку на вулиці. Хотіли вчинити самосуд. Втім жінки почали втікати.

Відмовились рідні постраждалої дитини спілкуватись і з журналістами.

Натовп селян прийшов до Корецького райвідділу міліції. Люди вимагали аби правоохоронці звільнили з під варти сільського голову.

Більше того у міліції вже встановили, що сільський голова не тільки ґвалтував 12-річну, а й розбещував та довів до самогубства ще двох дівчаток. Загалом чоловіку інкримінують вісім епізодів з трьома особами.

Люди здаватися не збираються. Написали заяву у прокуратуру. Кажуть, якщо чоловіка не випустять на волю то будуть перекривати трасу Київ – Чоп.