Рівненський виконком пішов страйкувати. Але не весь. Чотири опозиціонери запропонували колегам перенести розгляд усіх питань на наступне засідання і в такий спосіб підтримати загальнонаціональний страйк. Проте інші члени виконкому цю ідею не схвалили і продовжили працювати.

Чотири опозиційні члени міськвиконкому свою позицію виклали в заяві. Просять колег не проводити засідання, а підтримати загальнонаціональний страйк. Текст звернення зачитує Олексій Муляренко.

Голосують за лише 4 члени міськвиконкому, які і підписали звернення. На знак протесту вони виходять з зали засідань. Робота виконавчого комітету продовжується. Розглядають питання про виконання програми сталого розвитку Рівного у 2013-му році.

Міський голова Рівного бідкається, через казначейство програму не можуть втілити в життя. Володимир Хомко каже, гроші на міському рахунку є, проте їх ніхто не перераховує.

Коли казначейство не перераховує кошти, потрібно шукати інвестиції. Саме цим протягом останніх трьох років займалось міське управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій. Про хід виконання програми звітує його начальник.

Реалізацію програми члени міськвиконкому затвердили. Так само і проголосували за пільгове перевезення студентів та учнів у тролейбусах Рівного у 2014 році. Учні та студенти за наявності учнівського та студентського квитка можуть платити у тролейбусах півціни, тобто 75 копійок.