Україна ми з тобою! Так підтримують земляків українці, які проживають за кордоном. Вони стурбовані ситуацією, яка склалася у рідній країні, і не можуть стояти осторонь. Українці за кордоном об'єднуються і влаштовують акції на підтримку мітингувальників. До наших співвітчизників приєднуються й іноземці — друзі активістів.

Соцмережі рясніють повідомленнями від наших земляків, про їх активність у європейських країнах. Акції на підтримку Євромайдану українці влаштували в Італії, Іспанії, Австрії, Чехії, та Польщі. У Відні активістів зібралося до півтисячі.

Свою єдність з нашим Майданом засвідчили українці у Варшаві. Вони виходили і під стіни українського посольства, розповідають очевидці.

Масова демонстрація в підтримку вибору Українського народу відбулася у Вроцлаві. Активісти гучно заявили про події, які відбуваються в Україні і зачитали три листи до українського, польського народів, та до світової спільноти.

Активістів підтримали і поляки. Усього на акцію зібралося близько двох сотень людей, переважно студентів, які навчаються у Вроцлаві.

Наші земляки стурбовані подіями, які відбуваються в Україні. Нагадують у Європі справді не легко, однак на батьківщині ще складніше. Тому, кажуть, зміни потрібні українцям.

Активісти кажуть, їхні подальші дії залежать від ситуації в Україні.