Всесвітній день хворого на бронхіальну астму

Міжнародний День Гір

 

Іменини святкують: Василь, Григорій, Іван, Степан (Стефан), Федір (Феодор)

 

Символ дня — Кажан. Енергетика дня вкрай важка для людини. Можливі безпричинні тривоги, страхи, опасіння та сумні думки.

Неуцтво й гординя - ось два монстри цього дня.

Треба контролювати свої емоції та почуття, і не проявляти гніву чи агресії, навіть якщо вас будуть провокувати на конфлікт.

Для бізнесу цей день невдалий. Можна присвятити його давно початим справам, які неможливо відкласти. Нові справи починати не варто.

На цей місячний день у жодному разі не можна призначати не тільки весілля, але навіть і заручини.

Від алкоголю краще відмовитись.

Стрижка в цей день не бажана, бо буде притягувати хвороби.

Від сексуальних відносин також краще утриматися.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день варто присвятити благоустрою сімейного вогнища. Зміна інтер'єру та перестановка меблів дадуть прекрасний результат. Тобі варто приділити увагу вирішенню проблем своїх родичів. Твої поради та настанови можуть з'єднати серця і примирити ворогів. Увечері варто уникати конфліктів і розбіжностей.



 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці можуть виникнути складнощі у спілкуванні з близькими. Твоя дратівливість може спричинити затяжний конфлікт. Намагайся усамітнитися і зняти стрес. У другій половині дня не варто здійснювати великих покупок. Увечері зроби перший крок до примирення.



 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день ефективний для вирішення багатьох господарських питань. Купівля побутової техніки та меблів буде вдалою. У другій половині дня тобі варто приділити увагу своїй зовнішності. Стрижка волосся допоможе зняти негативну енергетику. Увечері вирушай у кіно або в боулінг.



 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні тобі доведеться брати участь у вирішенні сімейних проблем. Нерозуміння між поколіннями сім'ї може сильно тебе роздратувати. У другій половині дня можеш сміливо вирушати за покупками. Беручи участь в акціях і розіграшах, ти зможеш отримати подарунок.


 


Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні тобі не варто займатися важкою фізичною роботою. Цей день підходить для подорожей і відпочинку. Займися тим, що приносить тобі радість і задоволення. Потрібно відволіктися від усіх турбот, щоб відновити енергетичний баланс. Увечері на тебе чекає приємна звістка.




Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня займися вирішенням господарських питань. Зроби всі необхідні покупки, щоб ні в чому собі не відмовляти. У другій половині дня будь обережніше в роботі з агресивними рідинами і побутовою хімією. Увечері намагайся не переїдати і обмежити вживання гострої та солоної їжі.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні тобі потрібно відволіктися від суєти і побутових клопотів. Займися творчим процесом, який принесе тобі задоволення. У другій половині дня на тебе чекає приємне знайомство з цікавою особистістю. Знайди час для покупок і зміни свого гардеробу. Увечері збери друзів або вирушай у гості.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день успішний для поїздок і спілкування з родичами. Тобі варто надати допомогу людям старшого покоління. У другій половині дня не варто провокувати ревнощі свого партнера. Будь мудріше, не виправдовуйся і не підігрівай конфлікт, спробуй здивувати кохану людину своєю турботою.

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня тобі варто звільнитися від господарських турбот. Цей день підходить для роботи над своїми недоліками і боротьбою зі шкідливими звичками. Намагайся не лаятися і стримувати свою агресію. Увечері поговори відверто зі своїм партнером про складнощі у стосунках.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день варто присвятити прибиранню та наведенню порядку. Відремонтуй зламані речі і позбудься непотрібного мотлоху. У другій половині дня можуть зайти неждані гості. Не варто хвилюватися і намагатися здивувати своїх знайомих, просто поговори душевно за спільним столом.


 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – намічені плани можуть змінитися, не варто переживати і турбуватися. Твої родичі можуть спровокувати конфлікт, постався до ситуації розсудливо. У другій половині дня не варто витрачати гроші і робити великі покупки. Твій організм ослаблений і потребує підтримки. Розпочата дієта дасть хороші результати.



 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня варто утриматися від поїздок за кермом. Присвяти цей день вирішенню сімейних питань і господарських потреб. У другій половині дня будь уважніше в роботі з електроприладами та побутовою технікою. Увечері варто раніше лягти спати, щоб відновити сили.




 

Дозвілля

„Врятувати Санту”

„Острів везіння”

„Капітан Філліпс”

„Татусь з доставкою”

„Останній рубіж”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”




 

„Темний світ: Рівновага”

„Татусь с доставкою”

„Врятувати Санту”

„Острів везіння”

„Дім, як лінія фронту / Останній рубіж”

„Кур'єр з раю”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”

Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2

 


 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - виставка  „Жага колекціонування”

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Текстильник, МПК – вистава „Тяжіння сцени”