Злочинці викрадали худобу у селян, різали її, їли та продавали. У селі Дмитрівка, що на Гощанщині проживає 82-річна пенсіонерка. Старенька ледь ходить, проте все ж знаходить сили тримати у господарстві поросят. Одного ранку жінка виявила, що невідомі вкрали у неї вигодуваного кабана у сотню кілограмів.

Правоохоронці встановили, що зловмисники викрадали тварин не лише у Галини Юхимівни. Уже відомо, що від злочинної схеми постраждали ще двоє мешканців Гощанщини. Зловмисники заздалегідь готувалися до проведення «операції» — обирали будинки на окраїні населеного пункту. Діяли швидко, під’їжджали на авто, ламали двері підсобного приміщення, виманювали тварину, а тоді кидали її до багажника. На ранок кололи свиню, а м'ясо готували для застілля з випивкою. Решту ж або продавали, або приносили додому.

Міліціонери встановили, що до крадіжок причетні троє мешканців села Підліски. Одному 44 роки, іншим двом 26. Їм загрожує до шести років за ґратами. Постраждалим селянам незабаром компенсують вартість викраденого.