За інформацією Українського Гідрометцентру 9-10 грудня на Рівненщині утримається снігова і холодна погода.

Сьогодні, 9 грудня, погіршення погодних умов продовжиться у західних, північних та більшості центральних областей України. Синоптики прогнозують місцями сильний сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, хуртовини, снігові замети, пориви вітру 15-20 м/с, в Карпатах 25-30 м/с.

Снігопади, за прогнозами синоптиків, продовжаться на Рівне нщині і завтра. Зокрема, передбачається до -7 градусів морозу, та вітер 7-12 метрів за секунду. Мороз до мінус 10 градусів прогнозують на ніч з вівторка на середу. Проте вранці дещо потепліє, а опади припиняться.

Негода на Рівне нщині : 6 населених пунктів досі без світла

Державна служба України з надзвичайних ситуацій переконливо радить громадянам у період ускладнення погодних умов утриматись від поїздок власним автотранспортом та не планувати поїздок автобусним сполученням. Водіям слід мати в автомобілях снігову лопату, трос, термос із гарячим чаєм, заряджений мобільний телефон, теплі речі та достатній запас пального для можливості зігрітися у разі потрапляння у сніговий замет. При виборі маршруту руху пріоритет надавити дорогам державного значення.