Міжнародний день боротьби з корупцією

Іменини святкують: Георгій (Юрій), Інокентій, Яків


 

Символ дня — Роза вітрів.

У цей день краще промовчати, ніж збрехати, сказати грубе слово або побажати кому-небудь поганого. Одним лише словом можна несвідомо вплинути на іншу людину. Можна отримати хворобу горла, голосових зв'язок або дихальних шляхів. Ці органи дуже чутливі цього дня.

Компроміси мало результативні й небажані. Взагалі, перш ніж щось сказати в цей день, треба гарненько подумати. Потрібно стежити за своєю мовою, уникати лайок і звільнятися від слів-паразитів.

Cтрижка волосся цього дня притягне до вас сварки й позови, можливий конфлікт із начальством або (ще гірше!) з коханою людиною.

В сексі головне правило цього дня — більше слів про кохання, не скупіться на взаємні компліменти.

День сприятливий для хірургічних операцій.




 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – несприятливий у фізичному сенсі день. Особливо це стосується Чоловіків-Овнів. У Жінок-Овнів може з'явитися відчуття втоми, вірогідні дратівливість, запальність. Виключи агресивність і напористість. Нічого не плануй, оскільки плани можуть не здійснитися. Прояви максимум уваги і любові до своїх близьких.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – поменше часу ходи сьогодні по магазинах і уважніше наглядай за своїм гаманцем. Відмовся від дорогих покупок. Не варто зважуватися на ризикові операції. Стримай свою надмірну турботу про близьких. Як не дивно, це може спричинити неприємності. Займись тим, що тебе надихає.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – зірки, як і раніше, ставляться до тебе із прихильністю. Щедро ділися з тими, хто тебе оточує успіхом і милістю фортуни. Не виключено, що ділові пропозиції про тісну співпрацю посиплються з усіх боків. Не упускай можливості досягти успіху. Упевненість і оптимізм допоможуть впоратися з проблемами, що накопичилися.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – можливо, ти отримаєш важливе повідомлення, яке змусить тебе вирушити у подорож. Не зважуйся на ризиковані операції. Успіх залежить від стійкого служіння тій меті, в яку ти віриш. Постарайся з розумом поставитися до коханої людини, зайві емоції можуть принести розчарування.


 



Л е в (23.07 - 23.08) – несприятливий день для Чоловіків-Левів. Безстрашність і категоричність думок можуть відштовхнути від тебе деяких союзників, завищені вимоги до партнера - призвести до сварки. У Жінок-Левів може з'явитися відчуття ревнощів, - швидше за все, необґрунтоване. Посмішка партнера до іншої жінки ще не означає зраду.




Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день краще за все починати спокійно, не плануючи нічого, оскільки плани можуть не здійснитися. Намагайся задовольнятися тим, що даватиме життя, не вимагаючи нічого більшого, хоча не виключено, що ти відчуєш, ніби чогось бракує в житті. Вечір цього дня присвяти культурному відпочинку.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – складний день. Доведеться поєднувати домашній клопіт із службовими проблемами, вирішенням нових питань із реалізацією планів попередніх днів. Успіх залежить від стійкого служіння тій меті, в яку ти віриш. Постарайся з розумом поставитися до коханої людини, зайві емоції можуть принести розчарування.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні можливо, що ти поставиш під сумнів старі зв'язки і родинні стосунки. Постане важка ситуація вибору. Можливе відчуття втоми і виснаження. Не варто з легковажністю ставитися до цих симптомів ослаблення організму. Вони говорять про нераціональне витрачання сил.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – зірки попереджають, що сьогодні твоя прихильність до ризику і небезпеки заради самої небезпеки може спричинити серйозні проблеми зі здоров'ям або привести до великої сварки з близькими людьми. Виключи фізичні навантаження і вживання алкогольних напоїв.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – cприятливий день, особливо для Чоловіків-Козерогів. Вони отримають змогу досягти успіху у представниць прекрасної статі, проявити повною мірою свій творчий і сексуальний потенціал, встановити нові зв'язки або переосмислити старі прихильності. Для Жінок-Козерогів вірогідні проблеми в стосунках із партнером.




 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – день відновлення втрачених зв'язків. Ймовірно, що люди, які нещодавно були для тебе дорогими і близькими, знову з'являться на твоєму шляху. Можливо, тобі вдасться виправити помилки і непорозуміння, пов'язані з минулим. Постарайся уникнути зайвої відвертості, плани на майбутнє поки що тримай при собі.




 

Р и б и (19.02 - 20.03) – Рибам знадобиться тактика вичікування. Рекомендується плисти за течією. На Жінок-Риб у сердечних справах очікує несподівана приємна подія. Не виключено, що їм пощастить зустріти людину, яка піклуватиметься про них, візьме частину проблем на себе. У будь-якому випадку, варто дивитися в майбутнє з оптимізмом.





 

Дозвілля

„Врятувати Санту”

 „Острів везіння”

„Капітан Філліпс”

„Татусь з доставкою”

„Останній рубіж”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”




 

„Дім, як лінія фронту / Останній рубіж”

„Кур'єр з раю”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”

„Тіні незабутих предків”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”


 


Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - виставка  „Жага колекціонування”

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука