За даними фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Деякі з них:

— 40-річний Володимир з Рівного повідомив до міліції, що вдень з його квартири невідомі особи викрали золоті вироби. Зловмисники проникли до помешкання, зламавши замок вхідних дверей. Невідомі особи заволоділи семи найменуваннями золотих прикрас. Сума збитку встановлюється.

— До міліції повідомив 56-річний Василь, що з його дачного будинку в Гощанському районі невідомі особи викрали велосипед та продукти харчування. Зловмисники проникли до помешкання шляхом розбиття вікна. Сума збитку становить близько 1200 гривень.

— Житель Володимирецького району повідомив до міліції, що невідомі особи зняли гроші з його банківської картки. Чоловік стверджує, що злочин було скоєно в період часу з травня до листопада 2013 року. Сума збитку становить близько трьох тисяч гривень.

- 26-річна Сарненського району повідомила до міліції, що в приміщенні одного з розважальних закладів району невідомо особа викрала її телефон. Сума збитку встановлюється.