День Збройних Сил України

День народження мікрохвильової печі


 

Іменини святкують: Григорій, Макар, Митрофан, Олександр, Федір


 

Символ дня - Райське дерево. День вибору між добром і злом. День, коли люди піддаються різноманітним спокусам.

В цей день потрібно буде відстоювати свою точку зору. День складний, але нещасливим він може стати тільки з вини самої людини.

У цей день краще не залишатися одному, а бути в колі родини, намагатися не виходити на вулицю, не перетруджуватись фізично й емоційно.

Це час відпочинку, духовного зосередження й молитов. Молитви цього дня йдуть із самої глибини душі.

Якщо ви когось скривдили, дуже добре в цей день попросити в нього вибачення.

Нестриманим людям у цей день краще помовчати, тому що злі слова можуть накоїти лиха.

Хвороба, що почалася в цей місячний день, може бути небезпечна.

Cтрижка може викликати хвороби горла чи спричинити захворювання порожнини рота.






 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні ти зможеш протистояти багатьом складним ситуаціям. Використовуй професійний досвід, щоб відстояти свою точку зору. У другій половині дня намагайся не втручатися в розбіжності між колегами. Тобі потрібно проявити мудрість і спокій під час прийняття важливих рішень. Вільний час присвяти спілкуванню з однодумцями.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – намагайся відмовитися від участі в інтригах і плітках. Недоброзичливці можуть спробувати зіпсувати твою репутацію. У другій половині дня поговори з керівництвом про свої нові плани. Намагайся використовувати свою чарівність, щоб отримати потрібне рішення. Вечір слід провести з людьми, які тебе радують.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – варто звернути увагу на роботу своїх конкурентів. Намагайся не упустити вдалу можливість вирватися вперед. У другій половині дня можуть виникнути ускладнення під час переговорів із партнерами. Будь уважніше при підписанні важливих документів. Увечері тобі доведеться надати допомогу родичам.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня твій керівник відзначить твої заслуги перед колективом. Опоненти можуть спровокувати конфліктну ситуацію. Вияви спокій та рівновагу, не втручайся в суперечки. У другій половині дня партнери запропонують цікаву ідею. Порадься зі своїм наставником, щоб зробити правильний вибір.




Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні тобі варто зайнятися наведенням порядку на робочому місці. У другій половині дня обговори свої ідеї з колегами. Тобі потрібна підтримка однодумців, щоб досягти потрібного результату. Вільний час присвяти відпочинку з коханою людиною, вирушивши в романтичне місце.




 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні на тебе чекає спокійний і планомірний день. Самоосвіта і освоєння нових професійних навичок піде тобі на користь. У другій половині дня партнери запропонують вигідні умови співпраці. Працюючи з документами, будь уважніше, - ти виявиш недоліки, які перешкоджали перебігу справ.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня можливі складнощі у спілкуванні з керівництвом. Не варто проявляти впертість і відстоювати свої позиції. Визнавши  недоліки, ти зможеш вирішити ситуацію. У другій половині дня доведеться боротися за місце під сонцем. Твої конкуренти можуть використовувати конфіденційну інформацію.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні вдалий день для відновлення старих ділових контактів. Тобі вдасться отримати прибуток із нового джерела доходу. У другій половині дня намагайся не упустити можливість поговорити з керівництвом про підвищення. Твої однодумці допоможуть у реалізації наміченого плану і збільшенні прибутку.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день принесе безліч розбіжностей і додаткових перешкод. Тобі потрібно поводитися стримано в спілкуванні з керівництвом. Не слід прискорювати події, утримайся від прийняття однозначних рішень. У другій половині дня опоненти спробують спровокувати скандал. Поводься холоднокровно в мудро.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – вранці на тебе чекає важлива новина від старих партнерів. Намагайся використовувати запропоновану допомогу собі на благо. У другій половині дня твої досягнення відзначить впливова особа. Скористайся ситуацією, щоб отримати додаткову фінансову підтримку. Увечері проведи час в приємному колі людей.




 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – на тебе чекає напружений день. Керівник може здійснити перевірку, щоб знайти недоліки в роботі. У другій половині дня виникнуть складнощі в діалозі з новими партнерами. Не варто розраховувати на довгострокові стосунки, використовуй вигоду від одноразової угоди. Увечері тобі варто вдатися до профілактики застудних захворювань.



 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня на тебе чекає важлива і результативна зустріч. Намагайся використовувати свої професійні знання, щоб переконати партнерів. У другій половині дня ти зможеш отримати схвалення з боку керівництва. Намагайся приховувати свої плани від оточуючих. Вечір проведи у родинному колі.






 

Дозвілля

„Врятувати Санту”

 „Острів везіння”

„Капітан Філліпс”

„Татусь з доставкою”

„Останній рубіж”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”



 


 

„Дім, як лінія фронту / Останній рубіж”

„Кур'єр з раю”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”

„Тіні незабутих предків”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”




 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - виставка  „Жага колекціонування”

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Чоловіча тусовка”

Лагуна, нічний клуб – „Percent Party”