Саме стільки часу мешканці села Колоденка, що біля Рівного, не бачили капітального ремонту центральної дороги. Тут робили лише поточні. Проте цього року навіть позасипати ями ніхто не спромігся. До вчорашнього дня.

Водій 64 -ої маршрутки Анатолій Велігурський вже понад 10 років їздить цією дорогою. Чоловік каже, жодного якісного ремонту на центральній вулиці Колоденки не бачив. Розповідає, через погану дорожнє покриття його транспортний засіб часто ламається.

Мешканка Колоденки Антоніна Шафранська живе тут вже понад тридцять років. Жінка переконує, дорога яка була тоді, такою залишилась і зараз. Каже, неодноразово зверталися до відповідних органів, аби їм відремонтували дорогу, проте ями і досі не залатані, і асфальту немає.

Чи то людей почули, чи то просто гроші з'явилися, але вчора дорогу таки почали латати. А вже в квітні, кажуть у Службі автомобільних доріг, почнуть капітальний ремонт центральної вулиці Колоденки.

Микола Яворський стверджує, зараз вживаються заходи, аби хоч трохи покращити дорогу та підготувати її до капітального ремонту. Саме тому, пояснюють, вулицю Рівне нську нині замощують піщано-щебеневою сумішшю, яку вже навесні покриють асфальтом. Якщо правда, суміш до квітня з дороги не зникне.