((http://rivne1.tv/news/28840)("Алею побитих журналістів" створили сьогодні у Рівному)). Працівники місцевих засобів інформації вийшли під стіни обласної державної адміністрації та міліції з портретами скалічених у столиці кореспондентів, операторів, фотографів. "Ми не можемо бути з вами у Києві, але підтримуємо вас як можемо"- передають журналісти українським колегам. До акції долучилися і працівники Першого місцевого.

5 хвилин мовчання. У руках портрети покалічених і скривавлених журналістів, операторів, фотографів та список з прізвищами постраждалих. Саме так протестують журналісти у Рівному. На акцію прийшли ті, хто хоче підтримати колег у Києві.

До акції приєдналися і студенти, які вчаться на журналістів, і звичайні громадяни. Колеги зізнаються, за час своєї професійної діяльності іноді доводилось чути погрози.

Під колективним зверненням до голови Рівне нської облдержадміністрації та очільника міліції поставили 62 підписи. Журналісти звертаються до місцевих керівників, аби ті вимагати у Києва об'єктивного розслідування жорстокого побиття колег і не допустили утиску журналістів на Рівне нщині .

Заступник голови обласної адміністрації Світлана Сад вийшла на алею побитих журналістів і пообіцяла передати звернення очільнику області.

З тими ж питаннями журналісти рушили до правоохоронців. Ті заяву зареєстрували і пообіцяли надати відповідь, як тільки матимуть інформацію. Ще висловлюють сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Рівне нські журналісти попередили і владу і міліцію – якщо не зупинять переслідування і не надаватимуть об’єктивну і правдиву інформацію, вдадуться до акцій протесту, дозволених чинним законодавством України. І заявили, що разом захищатимуть колег-журналістів, громадських активістів та всіх законослухняних громадян, до яких застосують тиск, переслідування та іншу протизаконну діяльність.