День працівників статистики в Україні

Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку (Всесвітній день волонтерів)

Іменини святкують: Архип, Валеріан, Максим, Михайло, Прокоп, Филимон


 

Символ дня — Леопард.

Енергії, яка цього дня так і вирує в організмі, обов'язково потрібно дати вихід, інакше вона буде направлена на саморуйнування.

Це день активної роботи з негативними думками й емоціями. Потрібно обов'язково контролювати їх, не даючи розвитися, або трансформувати в позитивні.

Дуже добре працювати зі своїми недоліками, переборювати їх, відмовлятися від поганих звичок, якщо ви їх усвідомили і якщо вони вам заважають.

 Це день волі й початку нових справ. Як правило, цей день удалий для тих, хто любить ризик. Не виключено, що вони згодом зможуть по праву пити шампанське. День, коли несподіванки й критичні події сиплються як з рога достатку.

Гарно в цей місячний день і просто зайнятись спортом - для душі й тіла.

Cтрижка волосся в цей день може притягнути до вас марнотратство.






 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні ти зможеш вийти зі скрутної ситуації завдяки допомозі близької людини. Будь обережніше в спілкуванні з незнайомцями, існує ризик обману. Намагайся сконцентруватися на важливій цілі, не відволікаючись на дрібниці. Увечері тобі варто вирушити в гості до старих друзів.




 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про плани конкурентів. Не сумнівайся в своїх силах і приймай швидкі рішення. У другій половині дня твої партнери можуть відмовитися від своїх зобов'язань. Увечері намагайся не провокувати конфліктів із партнером.




 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – тобі слід проявити терпимість у спілкуванні з оточуючими. У колективі можуть виникнути серйозні розбіжності. Виступивши в ролі миротворця, ти зможеш зберегти свій авторитет. У другій половині дня доведеться зайнятися роботою з документами. Виконуй свої обов'язки ретельно, не кидай справи незавершеними.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день передбачає наявність чудових можливостей, які ще варто усвідомити і максимально використовувати. Будь упевненіше в собі й у важливості того, що робиш. Саме цієї якості тобі може зараз бракувати. Прекрасний день для тих, хто будує свої плани, узгоджуючи дії з іншими членами сім'ї або команди.




Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня тобі варто звернути увагу на усунення недоліків у роботі. Намагайся не вступати в суперечки з колегами. У другій половині дня твій керівник може критично поставитися до твоїх нових ідей. Не варто приймати близько до серця критику, слідуй за наміченим планом.




 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день варто присвятити налагодженню нових ділових контактів. Намагайся виявити уважність до проблем співрозмовника. Керівник допоможе реалізувати новий проект. Тобі варто обговорити свої наміри з колегами, щоб поліпшити продуктивність роботи. Увечері вирушай по магазинах і купи те, що тебе радує.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня будь уважніше в місцях масового скупчення людей: ти можеш втратити цінні речі або документи. У другій половині дня старайся уникати розбіжностей з керівництвом. Можуть виникнути перешкоди в отриманні фінансів. Увечері тобі варто подбати про родичів похилого віку.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня займися роботою з документацією. Уважно аналізуй факти і отриману інформацію. У другій половині дня тобі варто провести діалог зі старими партнерами. На тебе чекає прибуток від використання старих ділових контактів. Увечері влаштуй вечерю з коханою людиною в романтичній атмосфері.




 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці тобі варто приділити увагу вирішенню сімейних питань. Не варто псувати настрій через побутові дрібниці. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із впливовою особою. Результат переговорів залежить від твого вміння переконати співрозмовника. Увечері займися благоустроєм свого помешкання.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – тобі слід розраховувати тільки на свої сили. Колеги можуть надати допомогу у вирішенні фінансового питання. Намагайся уникати розбіжностей із керівництвом. У другій половині дня ти отримаєш прибуток від нових починань. Увечері постарайся приділити увагу родичам і вирішенню сімейних питань.




 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня тобі доведеться виконати багато рутинної роботи. Не варто розраховувати на випадок, виконуй свої обов'язки сумлінно. У другій половині дня слід зайнятися освоєнням нової інформації. Тобі потрібно удосконалити методи роботи. Вільний час присвяти догляду за своєю зовнішністю.



 


 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні тобі потрібно зайнятися усуненням недоліків у своїй роботі. Намагайся уважно аналізувати статистику і робити відповідні висновки. У другій половині дня колеги підтримають твої ідеї. Працюючи в команді, ти поліпшиш свої результати. Вільний час присвяти перегляду свого гардеробу, спробуй змінити стиль.







 

Дозвілля

„Врятувати Санту”

 „Острів везіння”

„Капітан Філліпс”

„Татусь з доставкою”

„Останній рубіж”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”


 






 

„Дім, як лінія фронту / Останній рубіж”

„Кур'єр з раю”

„Керрі”

„Голодні ігри: У вогні”

„Капiтан Фiлiпс”

„Тіні незабутих предків”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”




 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - виставка  „Жага колекціонування”

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Сонях, театр – „Емігранти”