ОПИТУВАННЯ. Євромайдан: чи почнеться з нього нова українська революція?

Чим, на вашу думку, закінчиться #Європротистояння в Україні? - запитав "Перший Місцевий" рівнян у своїй групі ВК.

І ось які відповіді отримав:

Олеся Тишко "Демократичними виборами!"



pic



pic Людмила Григорчук "Громадяньська вiйна..."

Олексій Бондарчук "а скільки можна терпіти..."

Макс Командирчик "Дограєтеся до громадянської війни. А війна - це жахливо, і крім розрухи не принесе нічого. Цього добиваємось?"



pic

Оксана Гребень "Народ з вилами, і "Беркут" зі зброєю? А вам не здається, що сили нерівні? Зізнайтеся, хто читав угоду про асоціацію України і ЄС та додатки до неї? Про який Євромайдан може йти мова, якщо люди не знають, за що вони мерзнуть?! Нехай Україна залишається незалежною, а ЄС - то ярмо, геть його! Слава Україні!"



pic

Діма Пащенко "До чого ішло ? тут половина людей навіть уявлення немає що таке ЄС провокують вас ави як зомбі руйнуєте державне майно та створюєте хаус так неможна засрали свою державу а тепер хочете піти звідці потрібно самим собі робити своє майбутнє ане шукати його в європі чи росій чи вам нравиться що наші матері їдуть в італю чи ще кудись та там миють сраки за сто євро ви за це боретесь да? Повірте ви нікому не тре не росій не європі від росій ми хочаб трішкі підтримуємо свій бюджет розграбований роками аті зараз і останнє в нас заберуть ..."

Олександр Комаркін "Тут і так зрозуміло, срані політикі які зараз в опозіції, навмисно підняло такий галас... А студенти - це якрвз ті люди, що вони себе ведуть як стадо. Махнув рукою, тих пиздити чи тих захопити і тримати в облозі, студентики так і зроблять. Все норм, більше руйнацій, довше будем відстроюваться. А беркута... Ну то їх робота, заплатили... Дали би вам 2 тис за ніч, що би людей розігнати, то пішли би. Але щось пішло не так як треба, замість того, щобі відтіснити, ті же самі опозиціонерні підлизи, настроїли студентів до агресивності. от вам і пішов заміс. Зараз тільки дивлюся, як куча відоса є, коли беркутів бють по повній, дубинками і шашками.. опять же не зрозуміло, хто проплачує за спортсменів, опозиція чи сам Яник. Я думаю, Яник би не ризикнув робити розруху і проплачувати, адже він боїться за своє крісло. А опозиції радше сказати, що проплатів Вітя, мов спеціально створив агресор, і настроїти студентів на протиправні дії. Так як ЄС документи не підписали, велика можливість звільнити крісла для себе. Скинув всіх, прийшов і захопив за допомогою студентів. Студенти як раби, їм сказав - вони пішли....."

Ket Rina "Відносно студентів-рабів, не згідна, хоча б через те, що студенти набагато краще розуміють до чого призведе будь який вибір, і не сорромляться показати свій протест проти влади. І на відміну від органів влади студенти не застосовують сили, як доказ, чи як спосіб покарання. Всі події відбуваються відносно мирно... І ще будучи сьогодні на мітингу, я відчула всю атмосферу, і можу з гордістю сказати, бо наші рівненські студенти великі молодці, бо витримати всі ці події досить не легко... Але надія помирає останньою, і тому дуже вірю в те що не буде громадянської війни, хоча до цього і йде... Разом ми сила!!!!"

Долучитися до обговорення можна у нашій групі - http://vk.com/topic-18349132_29619789 або ж у коментарях під цим матеріалом.