Вранці, 4 грудня, нентральний вхід до будівлі українського уряду з боку вулиці Грушевського зранку заблокували вже кілька тисяч мітингувальників. З іншого ж боку Кабміну підходи до будівлі заблоковані міліцейськими автобусами й шеренгою службовців внутрішніх військ МВС. Тим часом ((http://www.rivne1.tv/news/28752)(у судах арештували вже кількох людей "за причетність до бійки під адміністрацією Президента")). Близько 15 тисяч мітингувальників пікетували під Міністерством внутрішніх справ. Будівлю закидали яйцями, депутатів усередину не впустили. Ще частина євромайданівців пішли пікетувати Генеральну прокуратуру України.

"#євромайдан пока все мирно. Люди уговаривают Беркут перейти на сторону народа. Около кабмина:" - Белорусский партизан

pic

Опозиція обіцяє блокувати роботу Верховної Ради, доки її вимоги про відставку уряду та припинення репресій не будуть виконані. За його словами, у опозиції є дві ключові вимоги.

"Наш дві ключові вимоги до парламенту – це відставка уряду і зупинка політичних переслідувань – залишаються, а тому заблоковано український парламент", - пояснив лідер фракції "Батьківщиа" Арсеній Яценюк.


Video streaming by Ustream