Трагедія сталася на одній із вулиць Володимирця, коли дівчина поверталася увечері до гуртожитку. Незнайомець наздогнав студентку, жорстоко побив та… зґвалтував.

Ним виявився раніше судимий 41-річний місцевий житель Сергій. Чоловік, підійшовши ззаду, схопив її руками за шию. Спочатку кривдник вимагав гроші у неї, але встановивши, що дівчина коштів при собі не має, жорстоко її побив та всупереч її волі вступив з нею у статеві зносини.

- За даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України, – зазначив начальник Кузнецовського МВ підполковник міліції Олег Кульбашний. – Зловмисник затриманий, зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Міліціонери виявили неабияку кмітливість у пошуках кривдника дівчини. Вони кинулися розшукувати негідника лише за описом потерпілої і результат не забарився.

Як повідомили у Кузнецовськом МВ УМВС України в Рівне нській області, студентка не вагаючись вказала на свого кривдника під час впізнання, хоча до цього з ним знайома не була. Дівчина зараз перебуває у неврологічному відділені Володимирецької ЦРЛ під наглядом медиків.

Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.