Завтра, 4 грудня, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська в режимі он-лайн відеоконференції зі студії у Києві проведе особистий прийом мешканців Рівненщини.

Співорганізаторами заходу в Рівне нській області є регіональний координатор із зв’язків з громадськістю Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України Вячеслав Свірець, РОГО «Комітет виборців України» у співпраці з Рівне нською обласною універсальною науковою бібліотекою.

Відеоконференція відбуватиметься в рамках Декади прав людини, присвяченої відзначенню Міжнародного дня захисту прав людини (10 грудня), яку проводить Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини з 2 по 11 грудня 2013 року. Гаслом декади є «Людина, її життя і гідність, права і свободи – найвища цінність нашої держави».

Протягом декади відбудеться низка заходів, присвячених обговоренню правозахисних проблем, – семінарів, круглих столів, тематичних засідань, а також зустрічей Уповноваженого та працівників Секретаріату Уповноваженого з найменш захищеними верствами населення – дітьми, ветеранами, інвалідами.

10 грудня, у Міжнародний день захисту прав людини, відбудеться підписання Меморандуму про співпрацю між Уповноваженим та Координаційним центром правової допомоги.

З планом заходів у рамках Декади прав людини можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Уповноваженого у розділі «Доступ до публічної інформації».

Місце проведення відеоконференції: м. Рівне : вул. Короленка, 6, 2-ий поверх (Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека). Захід триватиме з 10:00 до 11:30.