Серед 186 народних депутатів, які сьогодні підтримали проект Постанови про відповідальність Кабінету Міністрів України (№3692), проголосував лише один представник Партії Регіонів.

Згідно з результатами поіменного голосування ним виявився представник Рівне нщини у парламенті Юрій Благодир, котрий пройшов у Верховну раду за партійним списком Партії Регіонів.

Юрій Благодир з лютого 2001-го займав посаду голови Гощанської райдержадміністрації. У 2004-2005 рр. був заступником голови Рівне нської ОДА. З 2005-2006 рік був заступником генерального директора ТОВ « Кратос » (м. Рівне ). З червня 2006 по жовтень 2007-го вдруге обійняв посаду заступника голови РОДА. А з листопада 2007 року навіть був першим заступником очільника області.

Домайданилися: Верховна Рада не змогла відправити уряд Миколи Азарова у відставку [ВІДЕО]

У липні 2010 року Благодир був призначений на посаду голови Державного комітету України з державного матеріального резерву. Проте вже через рік був звільнений відповідним наказом президента України, після чого повернувся на Рівне нщину.

Нині він голова підкомітету з питань поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі між Україною та ЄС, взаємодії в сфері інвестиційної політики Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції.

Загалом за рішення проголосувало 186 депутатів, проти 5, утрималися 12, не голосували 135. Всього участь у голосуванні взяло 338 народних обранців.

Свою позицію щодо відставки уряду Юрій Благодир озвучив ще сьогодні вранці на своїй сторінці у Facebook. Зокрема, він задекларував «власну позицію: Уряд має піти у відставку! Винні в організації насильства мають бути покарані.»

pic