Також депутати дали оцінку політичній і економічній ситуації в країні від імені громади Рівного. Скільки міських обранців засудили розгін Євромайдану в Києві, та чи прийшов керівник рівненських міліціонерів?

Депутати у темряві. Перед тим як начальник рівненського міського відділу УМВС України Руслан Мельник мав розповісти міським обранцям про стан справ у міській міліції, в сесійній залі раптово погасло світло. Ще перед початком засідання міський голова Рівного розповідав про провокації. Володимир Хомко впевнений, їх застосували особисто проти нього.

У сесійній залі зареєструвався 41 міський обранець. Як тільки сесія розпочалася Володимир Хомко одразу поставив питання про звернення до Парламенту з приводу політичної ситуації в Україні на голосування. За - голосують 39 депутатів. У своєму зверненні Рівне рада просить Парламент створити тимчасову слідчу комісію, провести розслідування та покарати осіб, які причетні до силового розгону Євромайдану в Києві. Ще одним пунктом звернення - прохання до керівників підприємств, організацій та установ Рівного не застосовувати жодних адмінстягнень щодо працівників, які беруть участь в страйковому русі. Виступив на позачерговій сесії і очільник рівненських правоохоронців. Проте, говорив у темряві.

Руслан Мельник запевнив, що ситуація в місті під контролем. Розганяти мирні зібрання ніхто не буде. Він зачитає лист від керівника обласного УМВС до правоохоронців Рівне нщини.

Після виступу очільника рівненських міліціонерів міський голова закрив позачергову сесію. Вже в темряві депутати співають гімн України.

Рівне так і не приєдналося до обласних центрів які сьогодні оголосили про страйки.