РЕЗОЛЮЦІЯ НАРОДНОГО ВІЧЕ Майдан, Рівне 1 грудня 2013 року У зв’язку з непідписанням угоди про асоціацію з ЄС та провалом євроінтеграційних зусиль України, зважаючи на повне ігнорування думки громадськості, звіряче побиття громадян України під час розгону мирного мітингу у м. Києві 30 листопада, усвідомлюючи відповідальність перед нинішніми та прийдешніми поколіннями народу України, керуючись тим, що згідно Конституції України єдиним джерелом влади є народ ми, Громадяни, що зібралися в історичний день Першого грудня на Майдані Незалежності в Рівному, проголошуємо:

- Рівне нська міська та Рівне нська обласна ради повинні провести позачергові сесії, на яких засудити застосування сили до мирних демонстрацій, домагатися відставки Уряду та попередити Віктора Януковича, що віднині будь-який документ, підписаний ним за кордоном, окрім Договорів про Асоціацію з ЄЄ, може бути розцінений як державна зрада; - органи місцевого самоврядування повинні стати на захист інтересів громадян і протидіяти будь-яким спробам чинити репресії щодо людей, які висловлюють свою позицію; - всі порядні члени провладних партій повинні скласти свої партійні квитки, чим зняти з себе відповідальність за звірства, які чинить правляча верхівка щодо свого народу; - всі порядні держслужбовці, працівники правоохоронних органів, військовослужбовці повинні пам’ятати та неухильно виконувати Присягу, яку вони давали Народу України; - кожне місто, село, кожна навчальна аудиторія і кожне робоче місце на Рівне нщині віднині є локальною точкою опору диктаторському режиму, і є невіддільною частиною київських, львівських, донецьких та інших майданів по всій Україні і за кордоном; портретам державних зрадників – не місце в кабінетах державних службовців, навчальних закладів та громадських установ; - ми підтримуємо громадян України, які сьогодні зібралися на столичному майдані в Києві у виконанні спільних вимог:

1. Відставка Президента України Віктора Януковича, як особи, яка повністю відповідальна за безчинства, які творяться владою сьогодні в Україні. Проведення дострокових президентських та парламентських виборів. 2. Відставка Кабінету міністрів України. 3. Покарання винних за звірячі побиття учасників мирних зібрань. 4. Відновлення курсу на євроінтеграцію України.

Контроль за виконанням наших вимог залишаємо за Народним Віче та створеним Громадськими активістами Рівне нським штабом опору

Слава Україні!