У неділю рівнян закликали прийти на віче, аби висловити свою позицію щодо дій влади останні 2 дні. І рівняни прийшли на майдан Незалежності та проголосили обласний центр містом без Януковича. Понад 4 тисячі людей стояли кілька годин на центральному майдані Рівного. Вони одноголосно висловилися ЗА РІВНЕ без Януковича. Також мітингувальники на Народному віче закликали познімати в усіх державних установах портрети Президента України.

Україна вже не бунтує, Україна - лютує. Рівне - не виключення. Понад 4 тисячі рівнян зібралось сьогодні на Майдані Незалежності. Всі - одностайні. Розгін Євромайдану в Києв- це ганьба для влади. Солідарний з учасниками Народного Віча і міський голова Рівного.

Громадські активісти в свою чергу переконують; те, що сталося в Києві згуртувало українців. Тепер вони готові стояти до переможного кінця і вже мають план дій на майбутнє.

Поки політики мітингували у наметовому містечку збирали підписи за Євроінтеграцію та відставку Уряду. Охочих підписатись виявилось стільки, що до наметів на Майдані утворилась величезна черга. Мешканці Рівного, які прийшли на Майдан кажуть, якщо зараз не змінити владу, то в майбутньому такої нагоди вже не матимуть. заодно й пишуть вірші про чиновників.



pic

pic

Міський голова Рівного: "Я не бачу іншого шляху, ніж піти зі своїм містом у Євросоюз" [ВІДЕО]



pic



pic

pic

Завтра, 2 грудня, у Рівному пікетуватимуть місцеву держадміністрацію



pic

pic

Євромайдан. Народне віче у Києві. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ



pic

pic