1 грудня о 12.00 розпочалося Загальноміське Народне Віче. Місце проведення - Майдан Незалежності у Рівному.

Все, що зараз відбувається у центрі Рівного можна переглянути в ОНЛАЙН-трансляції з веб-камери.

У зв’язку з непідписанням угоди про асоціацію з ЄС та провалом євроінтеграційних зусиль України, зважаючи на повне ігнорування думки громадськості, будучи шокованими звірячим побиттям громадян України під час розгону мирного мітингу у м. Києві, який відбувся 30 листопада, керуючись тим, що згідно Конституції України єдиним джерелом влади є народ ми, представники Рівне нського штабу опору, в підтримку Всеукраїнського страйку оголошуємо про наступні дії:

Початок у Рівному загальноміського страйку.

- Звертаємося до представників громадських організацій, політичних партій, міської влади, студентських організацій, усіх небайдужих громадян про створення єдиного фронту опору;

- Звертаємося до всіх рівнян, підприємців, керівників підприємств, організацій та установ, студентів, представників органів місцевого самоврядування тощо долучитися до безстрокових страйків та акцій громадської непокори;

- Звертаємось до представників правоохоронних органів з вимогою забезпечення реалізації прав громадян на мирні зібрання;

- Звертаємось до керівництва та військовослужбовців Оперативного командування «Північ» з вимогою виконати свій конституційний обов’язок й захистити український народ.

- Звертаємось до всіх порядних членів провладних партій скласти партійні квитки, чим зняти з себе відповідальність за звірства, які чинить правляча верхівка по відношенню до свого народу.

- Звертаємось до всіх міст та містечок України долучитися до загальнодержавного страйку та створень локальних точок опору диктаторському режиму Януковича.

Вимоги:

- Відставка Президента України Віктора Януковича, як особи, яка повністю відповідальна за безчинства, які творяться владою сьогодні в Україні. Проведення дострокових президентських та парламентських виборів. - Відставка Кабінету міністрів України. - Покарання винних за звірячі побиття учасників мирних зібрань. - Відновлення курсу на євроінтеграцію України.