МФК "Кардинал" відіграв черговий тур "Екстра ліги". На домашньому майданчику рівняни приймали Івано-Франківський "Ураган". Після останньої поразки у Львові місцевій команді було необхідно здобувати очки, але на домашньому полі їм це не вдалося.

Матч команди одразу розпочали на високих обертах. Стрімкі атаки та контратаки проходили з обох сторін. Така гра призвела до того, що вже на перших хвилинах як "Ураган" так і "Кардинал" мали по два командних фоли. Після того як франківці освоїлись на полі вони й першими відкрили рахунок. Потім "Кардинал" перебрав фолів і "Ураган" подвоїв свою перевагу після успішно пробитого пенальті. Під кінець першого тайму Михайло Волянюк зумів забити гол і команди пішливідпочивати за рахунку 2-1 на користь гостей.

В другому ж таймі на перших хвилинах ураганівці посилили свою перевагу до рахунку 1-3. І на 25 хвилині гості забивають ще один гол. Рівнянам в такому полеженні було конче відіграватися і вже за три хвилини Сергій Тригубець скорочує відставання до рахунку 2-4. Втім франківці теж не пасли задніх і за шість хвилин до сирени знову забивають у ворота "Кардиналу". Відповісти рівняни спормоглися лише раз. Останній гол матчу забив Олександр Басин. У підсумку 3-5, і у третя поразка рівнян у сезоні.

Наступний матч рівняни проведуть на виїді проти лідера турнірної таблиці - "Єнакієвця". А поки "Кардинал" займає п'яту сходинку із семи команд.