І Європу, і Росію нагодувати крупецькими бройлерами та яйцями планують рівненські підприємці з Радивилівщини. На сьогодні вони є лідерами в області з виробництва яєць, а в майбутньому планують успішно зайняти і бройлерний ринок.

На Радивилівщині та в Рівне нській області агрокорпорація "Крупець" є одним з найбільших підприємств-виробників. Вони не тільки виготовляють якісну продукцію, але й забезпечують місцеві бюджети та робочі місця населенню Рівне нщини. Сьогодні на птахофабриці вигодовують курей несучок і бройлерів, вирощують зернові та виробляють комбікорми.

У планах підприємства вже за два роки збільшити кількість курей-несучок з 600 тисяч до мільйона. За ринок збуту в корпорації не переживають, бо впевнені за якість власної продукції.

У Європі, стверджує Володимир Варфалюк, яйця вартують у удвічі більше, аніж в Україні. Сьогодні Крупець відпускає цей продукт за оптовою ціною - гривня за яйце.

Вже за три тижні у ці новозбудовані стіни комплексу з відгодівлі бройлерів заселяться понад 200 тисяч курей. В майбутньому керівники підприємства планують довести їх кількість до двох мільйонів. Кажуть, здатні бройлерним м'ясом нагодувати не лише українців, але й вийти на міжнародні ринки.

Розбудову агропромислового комплексу влада області цілком підтримує, адже це не лише майбутнє нашої аграрної області, але й ще виконання соціальних ініціатив Президента України.