Чемпіонати міста одразу у двох лігах розпочались минулими вихідними. За результатами команди мали відбирати для участі у Всеукраїнській аматорській лізі, але через проблеми з положеннями змагань цю ідею довелося відкинути.

Впродовж усієї зими вісім команд змагатимуться за перемогу у чемпіонаті міста з футзалу. Цьогорічний чемпіонат сповнений сюрпризів. Так минулорічний переможець, колектив ДЮСШ №4 участі в турнірі не бере. Добавилися і нові команди. Так, костопільський "Горизонт", який минулого року виграв Другу лігу, змагається нині у вищому дивізіоні. А у першому матчі турніру грали "Хімік" та добре відома всім "Славія".

Для останніх нинішній сезон був вдалим на Всеукраїнській арені, тому успіх вирішили закріпити ще й у футзальній лізі міста.

Паралельно із першою лігою стартували змагання і у другому дивізіоні міста. Тут вже змагається 15 команд. Ціль у них одна - перемогти та вийти у Першу лігу. Разом із старожилами, заявилися на участь в змаганнях і нові команди. Це свідчить про розвиток футзалу не тільки в Рівному, каже голова міської федерації футболу.

Ігри у Першій лізі пройдуть у два кола. Хто таки стане новим чемпіоном міста з футзалу стане відомо тільки наприкінці зими. Найкращу команду після змагань планували відправити у Київ - на Всеукраїнську аматорську лігу. Через разючі відмінності між положеннями змагань міського та Всеукраїнського рівня, від такого рішення міська федерація футболу змушена була відмовитись. А ігри у Другій лізі триватимуть аж до вісімнадцятого січня. Ще міська федерація футболу запланувала кубкові змагання з футзалу. Відбудуться вони вже у лютому.