Масово долучилися до підтримки євроінтеграційних прагнень України і рівненські студенти. Щоб висловити своє бажання жити у європейській спільноті, молодь сьогодні влаштувала загальноміську студентську ходу. А окрім стандартних проєвропейських гасел взяли на озброєння заклик "Хто не скаче, той москаль".

Ще зранку під стіни рівненських вишів почали сходитись активні студенти, які не бачать майбутнього України без європейських цінностей. Зібравшись до гурту вони вирушили під стіни обласної ради, аби донести до депутатів своє бачення процесу євроінтеграції.

Вже потім ходою із різних місць студенти рушили до головного майдану. В руках - плакати із інтригуючими гаслами на кшталт "Свій союз запхайте в ОПУ, а ми йдемо у Європу". Аби зігрітися згадали і кричалку "хто не скаче, той москаль".

Головною вимогою студентів на рівненському майдані було звернення до Президента України підписати угоду про асоціацію з Європою.

Рівне нські студенти пообіцяли і далі цілодобово відстоювати інтереси держави. І хоч про тиск зі сторони викладачів ніхто не говорить, молодь просить своїх ректорів припинити тимчасово навчання у вишах, аби дати можливість студентству відкрито боротися за євроінтеграційні процеси в Україні. Бо їх звільнили від навчання лише на сьогоднішній день.