Якісна та доступна медицина - кожному. Не на словах, а на ділі. Приміщення старої поліклініки у Володимирецькому районі реконструюють під лікувальний корпус. Нині будівельники працюють за новітніми технологіями аби створити для пацієнтів європейські умови. Перевірити перебіг будівництва завітало і керівництво Рівненської облдержадміністрації.

На будмайданчику робота кипить. Нині тут працює 150 чоловік. Будівельники вже укріпили аварійні фундамент і стіни поліклініки, перекрили й утеплили тут дах, замінили вікна. Окрім зовнішніх робіт, вже взялись за перепланування палат і кабінетів.

Після завершення реконструкції два поверхи займе приймальне, хірургічне та реанімаційне відділення, на двох інших залишиться консультаційно-діагностична поліклініка. Донині ж 60 відсотків площ використовували не в лікувальних цілях, а в адміністративних. Реконструкція поліклініки відбувається на виконання завдання Президента України Віктора Януковича - громадянам якісна та доступна медицина, працівникам - належні умови. Тому усі роботи виконуються за європейськими стандартами.

А ще на перспективу, ця лікарня стане одним із 7 в області госпітальним округом, до якого з'їжджатимуться пацієнти зі складними випадками з усього району. На реконструкцію старої поліклініки виділили 29 мільйонів гривень з місцевих бюджетів, а також кошти, які район отримує за сусідство з атомною електростанцією. Закінчити ж усі ремонтні роботи планують до 31 травня.