Напередодні ввечері співачка першого ешелону порадувала своїх шанувальників новою концертною програмою.

Програма «Сила любові та голосу» стартувала у Житомирі 24 листопада. Її Тіна презентуватиме у 26 містах України, завершиться турне 27 лютого 2014 року концертом у Києві.

pic

pic

На початку концерту у Рівному співачка запросила усіх глядачів до себе на гостину. Оформлення сцени і справді нагадувало затишну вітальню.



pic

pic

Перед глядачами у новій сольній програмі співачка постала водночас ніжною та сильною, ліричною та драйвовою. Глядачів Тіна закликала до щирості та відкритості почуттів. Співачка переконана у житті кожної людини повинні бути віра, надія та любов. Рівнянкам побажала наївності.



pic

pic

Розпочався концерт з запізненням на 20 хвилин, щоправда прихильників цей факт не засмутив. Адже Тіна Кароль відпрацювала з віддачею. Першою у концерті зазвучала пісня пам’яті коханому – «Помню». Порадували глядачів пісні – «Шиншила», «Ноченька», «Пупсік», «Выше облаков». Окремі з них прозвучали у новому виконанні. Тіна каже, що любить експериментувати зі своїм репертуаром.



pic

pic

«Сила любові та голосу» - це своєрідне одкровення, музична сповідь. Презентувала співачка і нові пісні. Усі вони про біль втрати близької людини, про любов між двох світів. Зі сцени артистка не лише співала, а й спілкувалася з публікою. Розмова віч-на-віч, завдяки якій музика має людський голос. Після одного з монологів глядачі аплодували стоячи.



pic

pic

Співачка стала для всієї країни прикладом віри і духовної краси, розповіла свою історію прямо зі сцени.



pic

pic

Після прощання з рівнянами співачка виконала ще кілька пісень на біс, адже глядачі не хотіли відпускати свою улюбленицю.



pic

Допомагали на сцені кращі музиканти країни та балет «FREEDOM». Концертний тур організувала компанія «SUSY Production».